Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hullik a hajam. Mit...

Nagyon hullik a hajam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár éve sajnos 2 naponta kell mosnom, mivel nagyon zsírosodik :/ tudom hogy a sok mosás és szárítás roncsolja a hajat de nem tudok mit csinálni, muszáj ilyen sűrűn mosnom :/ Kb. fél éve eléggé elkezdett hullani, szinte kétszer ennyi hajam volt régen mint most :/

19L

2013. okt. 3. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy hormonzavaros? Mensid pontos? Vagy vitaminhiány? Még a rossz, lyukas fog is közrejátszik a hajad hullásában, bármily hihetetlen. Nekem is kb két éve szinte csomókban hullt a hajam. Nekem stressz + töredezett haj miatt. Ha hiszel az ezoterikában, akkor nèzdd meg, hogy 2013ban milyen napokban érdemes hajat vágni, mert akkor erősödik és könnyebben növekszik. Egy próbát ez is megér, de egy kivizsgálásra is benézhetnél. Pajzsmirigy miatt pl nagynénim haja hullott nagyon :/
2013. okt. 3. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha kóros, akkor háziorvoshoz menjél és vérvétel.

Lehet ezenkívül még sampontól is, váltsál, szedjél hajvitamint. Fodrász szerint van őszi hajhullás, mint a vedlés, de ha sok hajad hullt ki és régóta, akkor muszáj orvoshoz menned, ha nem találnak semmit, hajgyógyászhoz is elmehetsz.

A mosástól-szárítástól nem kellene ennyire hullania.

Viszont ha festeted, azt abbahagyhatnád.

2013. okt. 4. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez van, de nekem azért mert hormonbetegségem van. L/20
2013. okt. 4. 09:00
 4/5 A kérdező kommentje:
úgy hallottam hogy ha szedek hajvitamint az jó rá, de ha abbahagyom akkor még jobban elkezd hullani. ez igaz?
2013. okt. 4. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Jobban nem hullik, mint előtte, mivel ezek csak vitaminok. Táplálékkiegészítő, viszont csak arra jó, hogy egy időre lelassítsd a folyamatot. Én elmennék orvoshoz.
2013. okt. 4. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!