Kennykosz kérdése:
Miért hullik a hajam ennyire? HELP
Figyelt kérdés
nagyon rég óta festem a hajam, mindenféle szín voltam már.. most vörös vagyok. Régen vasaltam, de már 3 hónapja nem teszem a töredezés miatt ami mellesleg még most is látható a hajamon pedig vágtunk belőle miután leszoktam a vasalásról.. A lényeg, hogy akármikor átsimítom a kezemet a hajamon, mindig a markomban marad 1-2 hajszál és ez még a jobbik eset.. hajmosás után brutális mennyiségű maradványokat szoktam a kádban találni..
Nagyon szépen kérek valakit hogy segítsen miért van és hogy hárítsam a dolgot mert nagyon ijesztő!
2013. okt. 1. 16:08
1/4 anonim válasza:
De furik a labaid. Nekem mar tobb mint egy honapja hullik es tudom mirol beszelsz h mi van hajmosas utan. En A vitamint szedek ra es javult a helyzet meg jo hogy sok hajam van :-D
2/4 A kérdező kommentje:
vékonyak :( nekem kevés hajam van és az is kihullik :D köszönöm a tipped:)
2013. okt. 1. 16:18
3/4 anonim válasza:
Több oka is lehet. Minden évben vannak szakaszok amikor több haj kihull nekem pl augusztusban volt. Lehet vitamin hiányos lettél most hogy bejött az ősz én elkezdtem szedni hajvitamint a dmbe lehet kapni attól nekem elmúlt legalábbis kevésbé hullik. Vagy lehet a sok hajfestes most jön ki a hajadon. Én is így jártam amúgy mint te...szerintem csak akkor fog teljesen helyre jönni és nem törni ha lenől a sérült rész.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ez hasznos volt!:)
2013. okt. 1. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!