Eléggé hullik a hajam, mitől és mit tegyek?
Figyelt kérdés
Középhosszú barna hajam van, elég göndör. A tetején pár tincset vasalok, kb. 1 hete kezdett el jobban hullni és korpásodni.2013. szept. 29. 21:33
1/4 anonim válasza:
lehet ez több ok miatt is... nekem pl akkor hullott nagyon a hajam hetekig, amikor gyökérkezelték a fogam. de lehet azért is mert fogyózol vagy nem eszel eleget, vagy minőségileg nem eszel eleget. lehet a sampon miatt is amit használsz.. én megfigyeltem, hogy a balzsamok miatt nagyon tud hullani a hajam, legalábbis ha nem gyógynövényes. a hajvasalástól nem tudom mennyire tud hullani a haj.. de biztos nem tesz neki jót.
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy simán csak elkezdődött az őszi hajhullás nálad? Én direkt megelőzvén ezt szedek vitamint, kovaföld kapszulát és B komplexet. Tavaly elég sok hajszálam elveszettem pont amiatt, hogy akkor erre nem figyeltem...
3/4 anonim válasza:
Ha korpásodik is, lehet hogy begyulladt a fejbőröd. Egyél meg minden nap egy gerezd foghagymát, az gyulladáscsökkentő. Nekem sokat segít, mert nekem hajlamos begyulladni a hajfestéktől.
(Úgy szoktam, hogy fogok egy műanyag zacskót, beleteszek egy gerezd összevágott fokhagymát, összehajtom a zacskót, megklopfolom, és lenyelem egy pohár vízzel.:D De ha van fokhagymanyomód, az még jobb.)
4/4 anonim válasza:
Ha férfias hajhullásod van azaz Andrologia alopenciád csak a finaszteride 1mg vagy a monoxidil 5%-os hab segít igazán. Ha a legolcsóbb megoldást keresed a Neocapil 50ml monoxidill tartalmú szert ajánlom jelenleg 3700ft-ba kerül (2013-as árakon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!