Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok adni hajszárítási...

Tudnátok adni hajszárítási tippeket?

Figyelt kérdés

Teljesen tönkrement a hajam. Nagyon elvan töredezve, ráadásul a göndör/hullámos között van, és nagyon száraz. Folyton vasaltam.

ha hajszárítóval szárítom, akkor hatalmas lesz, és épphogy hullámos. Ha magától hagyom megszáradni, olyan hullámos/göndör, mintha belenne csavarva, de NAGYON lelapul. Azt szoktam csinálni, hogy hagyom magától megszárardni és a frufrum meg oldalt egy kicsit feltűzök a fejem tetejére, így nem lapul le, de reggelre nem szárad meg teljesen, és azon a területen vizes marad. Azt olvastam, hogy ez korpaveszélyes. Múltkor azt csináltam, hogy hajszárítóval szárítottam és közben fésültem fésüvel, így egyenes lett, de ha vizesen fésülöm töri....mi a manót csinálhatnék még vele?:(

2013. szept. 25. 19:53
 1/1 anonim ***** válasza:
szárítsd fejjel lefelé de csak alacsony fokozaton, a hajadat alulról, így megemeled és a loknik is megmaradnak. egyébként az a legjobb, ha hagyod megszáradni... azt is próbálhatod, hogy alacsony fokozaton (tehát hogy csak gyengén fújjon) fejjel lefelé megszárítod a hajtöveket és a hajvégeket hagyod maguktól száradni, közben ide-oda "dobálod" a hajad, tehát ne választéknál legyen, hanem hol balra, hol jobbra hajtod, hol hátra dobod a hajad.
2013. szept. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!