Nektek hogy sima? Mit tesztek érte? Tippeket léééégyszi!
Figyelt kérdés
Szőrtelenítés a téma. A hónaljamon és a bikinivonalamon nagyon érzékeny a bőr, ha borotválom gyakran sebes lesz, kipirosodik... Ti hogy csináljátok hogy sima, szép legyen a bőrfelület? Nekem néha még borotvahab után se szép.. Lányok, nők??2013. ápr. 22. 20:20
1/5 anonim válasza:
A hónom alatt epillátorral. Ilyenkor nyáron úgyis naponta megnézem, ha egy szőr kiüti a fejét, már jön is a gép. Bikinivonalon is használom a gépet, de inkább a cukorgyantát. Gyors, olcsó, netről pillanatok alatt megtanulható az elkészítése és a használata. Nem utolsó szempont, hogy nagyon érzékeny a bőröm, de a cukorgyanta nem okoz ilyen gondot+ nincs utána benőtt szőrszál.
3/5 anonim válasza:
én sima gyantát használok és tökéletes
4/5 anonim válasza:
Cukorgyanta az nagyon jó mindenhol, kevésbé olyan fájdalmas. De ha piros, akkor bekenheted aloe géllel, az sokat segít.
5/5 anonim válasza:
Én is gyantát használok, pikk-pakk megvan, és hetekig sima a bőröm. A fájdalom egyénfüggő, van, akinek már első alkalommal sem fáj, van, akinek még évek óta is kibírhatatlan, ezt neked kell megtapasztalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!