A liszt, a kakaó és a fahéj összekeverve káros az arcbőrre?
Hát ha egy tálban összecsapod és adsz még hozzá ezt-azt, akkor lehet belőle süti.
Arcra nem kenném, a fahéj elvileg jó egyébként, viszont azt elfelejtik említeni, hogy erős allergén sok embernél.
A kakaó nem tudom, de szerintem túl apró szemcsés, és eltömi a pórusokat, bár erről nem tudok semmit gyakorlatban. :D
Lisztet viszont semmiképp nem ajánlom, vízzel keverve tudod mi lesz belőle? Csiriz. Na az meg végképp mitesszereket okozhat szerintem.
attól, hogy vmit nem eszünk meg még a bőrre rá leet kenni. pl a cukor belsőleg nem egészséges de a bőrnek jót tesz. nem értem hogy ezt a poros keveréket hogy vinnéd fel, vmilyen folyékonyabb állagú alapanyag még kell bele hogy kenhető legyen. a lisztet sem értem annak milyen funkciója lenne?
Én a helyedbe egy kis mézes a kakaóval (cukrozatlan) összekeveném és azt kenném az arcmomra. Már csináltam ilyen nagyon jól keverhető masszát kaptam nem csöpögött. A kakaó lehetőleg cukormentes legyen pl holland kakaó ,,kitűnő antioxidáns. Fahéjat akkor rakj bele kevesebb mennyiségbe ha nem irritálja a bőrödet. Fertőtlenítő hatása van, jót tesz a pattiknak bár nem elég egyszer felkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!