A fahéj kiemeli a kakaó ízét?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre mind kakaókészítésnél, mind házicsoki készítésnél, hogy ha egy kevés fahéjat adagolok a kakaó mellé, akkor az jobbá teszi a kakaó/csoki ízét, markánsabbá teszi azt. Ti hogy vagytok ezzel?2012. ápr. 13. 02:40
1/3 anonim válasza:
Köszi,hogy megosztottad!Kipróbálom én is!
2/3 anonim válasza:
Én is úgy vettem észre. Ez érvényes a kávéra is.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, sokan a fahéjat sós ételekben is használják, ízkiemelő tulajdonsága miatt.
2012. ápr. 16. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!