1/11 anonim válasza:
Zsírosodó, közepes véonyságú, picit hullámos. 2-3 naponta mosom, most próbálom 3-4 naponta szárazsamponnal a 3. napon :)
2/11 Deliverance válasza:
Elég vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos. 3 naponta mosom. :)
3/11 anonim válasza:
Nekem korpás,és vastagszálú,és 2 naponta mosom.
4/11 anonim válasza:
Vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos hajam van, 2-3 naponta mosom.
5/11 anonim válasza:
vékonyszálú, gyorsan zsírosodó minden nap/2 naponta mosom
6/11 anonim válasza:
nekem hátközépig érő hajam van , eszméletlen dús, erős szálú, vasárnap és szerdán mosom :)
7/11 anonim válasza:
Dús, vastagszálú, könnyen zsírosodó, fenék alá ér. 3 naponta mosom általában.
8/11 anonim válasza:
Eredeti szőke, vékonyszálú, mellig érő hajam van. Gyorsan zsírosodik, így minden nap mosom. :)
9/11 anonim válasza:
Vékony szálú, selymes hajam van, 2-3 naponta mosom, de a 3. napon már nagyon csúnya. Kb. egy évig próbáltam kitolni a mosást 3-4 napra, amit ugyan sikerült tartanom, de nem hozott semmilyen változást, ráadásul a hajhagymáknak sem tesz jót ha zsírban fuldokolnak (kihullik). Úgyhogy a jó minőségű sampon a fontos.
10/11 anonim válasza:
Dús, inkább vékony mint vastag szálú, de nem vészes. Hetente egyszer-kétszer mosom, ha csak egyszer, akkor az utolsó napokban azért már inkább összefogom, heti kettő nekem az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!