Mit csináljak, ha naponta kellene hajat mosnom?
Nagyon dús, göndör/hullámos, száraz hajam volt. 8.-os koromban heti egyszer mostam. A gimnáziumban áttértem a heti 2 alkalomra, majd a háromra.
Rengeteget vasaltam a hajamat, aminek a következtében eléggé elgyengült, kevesebb lett,a fodrász levágta az eltöredezett végeket, de megbeszéltük, hogy nem vasalom annyit. Május óta kb 2x-3x vasaltam. A nyáron kb. kétnaponta mostam hajat, és az iskola utolsó napjaiban is, mert ha már zsírosabb volt kellemetlenül éreztem magamat. Most ott tartok, hogy második nap a suliban kb a 3. óra után már zsírosabb a hajam. És nagyon zavar! Érzésre ha simítom a frufrum, érzem, hogy zsíros. Minden mosásnál használok balzsamot, de olyan érzésem van, hogy sokkal kevesebb a hajam, és gyorsabban zsírosodik. Ha feltűzöm, az nem áll jól.
Ha órára pontosan tudod, hogy pont mikorra zsírosodik be a hajad, akkor vszeg beteg vagy.
Talán egy fokkal jobb, mint a magát 30kilósan is 100kilósnak látó anorexiás.
Nekem is rettentően gyorsan zsírosodik a hajam, viszont nekem naponta kell mosnom :S Régen én is hetente 1-szer mostam, most meg szörnyű, mert 2. nap már zsíros :( Én nem vasalom, nem szárítom, szóval ez nem befolyásol szinte semmit. Én azt utálom, hogy ha mondjuk beszórom hintőporral, akkor is olyan furcsa, ezért nem is szeretem használni.
Megértem a helyzeted. Amik nekem eddig a legjobban beváltak, azok a Herba Vita zsíros hajra való hajszesz
vagy a Naturland kénes krémsampon [link]
nullásgép. tudom, bunkó idióták kiméljenek, blablabla....
de akkoris. dúrván hangzik, de végülis frufrud is van, és az 100x gázabb.
nem írtad le ugyan részletesen, hogy hogy mosod a hajad, de ami nagyon sokat számít, ha a sampont mindig csak a haj tövére teszed (ahol zsíros), mikor ezt leöblíted pont elég a végeinek az, ahogy egyszer átfolyik rajta a samponos víz, a balzsamot meg csak a haj végeire tedd, mert attól zsírosodik, így csak a száraz részt zsírosítod. egyébként minél többet mosod, annál zsírosabb lesz sajnos. de ezzel a módszerrel 2, sőt, akár 3 nap is kihozható.
a frufru (ami egyáltalán nem gáz, teljesen nyomorék, aki ezt írta) más helyzet, próbálhatod azt is, hogy azt külön mosod, de csak vízzel, pl. vízpermetezővel befújod vízzel és megtörlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!