Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, ha naponta...

Mit csináljak, ha naponta kellene hajat mosnom?

Figyelt kérdés

Nagyon dús, göndör/hullámos, száraz hajam volt. 8.-os koromban heti egyszer mostam. A gimnáziumban áttértem a heti 2 alkalomra, majd a háromra.

Rengeteget vasaltam a hajamat, aminek a következtében eléggé elgyengült, kevesebb lett,a fodrász levágta az eltöredezett végeket, de megbeszéltük, hogy nem vasalom annyit. Május óta kb 2x-3x vasaltam. A nyáron kb. kétnaponta mostam hajat, és az iskola utolsó napjaiban is, mert ha már zsírosabb volt kellemetlenül éreztem magamat. Most ott tartok, hogy második nap a suliban kb a 3. óra után már zsírosabb a hajam. És nagyon zavar! Érzésre ha simítom a frufrum, érzem, hogy zsíros. Minden mosásnál használok balzsamot, de olyan érzésem van, hogy sokkal kevesebb a hajam, és gyorsabban zsírosodik. Ha feltűzöm, az nem áll jól.

2013. szept. 12. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
ne mosd!!! ha zsírosodik, vigyél hintőport, attól nem fénylik annyira. először térj át a 3 napra, aztán 4,5 stb... én is régebben 2 naponta mostam, persze utána vasalni is kellett, meg még persze efstettem is, de nagyon rosszat tett a hajamnak. mostmár csak heti 1x mosom, nem vasalom és egészségesebb, mint valaha...
2013. szept. 12. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha órára pontosan tudod, hogy pont mikorra zsírosodik be a hajad, akkor vszeg beteg vagy.

Talán egy fokkal jobb, mint a magát 30kilósan is 100kilósnak látó anorexiás.

2013. szept. 12. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
utolsóval egyetértek. ráadásul, a göndör haj alapból szárazabb is, nem is hajlamos a zsírosodásra...beképzeled magadnak. amúgy, fond be, akkor kevésbé látszik.
2013. szept. 12. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Régebben velem is ez volt, folyton mostam a hajam. Használj párszor rendes sampon helyett szárazsampont, nekem por állagú van, nem látszik tőle zsírosnak a haj és simán kibír egy hetet. Nem ápolatlan meg semmi baja, nem zsírosodik olyan gyorsan.
2013. szept. 12. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is rettentően gyorsan zsírosodik a hajam, viszont nekem naponta kell mosnom :S Régen én is hetente 1-szer mostam, most meg szörnyű, mert 2. nap már zsíros :( Én nem vasalom, nem szárítom, szóval ez nem befolyásol szinte semmit. Én azt utálom, hogy ha mondjuk beszórom hintőporral, akkor is olyan furcsa, ezért nem is szeretem használni.

Megértem a helyzeted. Amik nekem eddig a legjobban beváltak, azok a Herba Vita zsíros hajra való hajszesz

[link]

vagy a Naturland kénes krémsampon [link]

2013. szept. 12. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

nullásgép. tudom, bunkó idióták kiméljenek, blablabla....

de akkoris. dúrván hangzik, de végülis frufrud is van, és az 100x gázabb.

2013. szept. 12. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:

nem írtad le ugyan részletesen, hogy hogy mosod a hajad, de ami nagyon sokat számít, ha a sampont mindig csak a haj tövére teszed (ahol zsíros), mikor ezt leöblíted pont elég a végeinek az, ahogy egyszer átfolyik rajta a samponos víz, a balzsamot meg csak a haj végeire tedd, mert attól zsírosodik, így csak a száraz részt zsírosítod. egyébként minél többet mosod, annál zsírosabb lesz sajnos. de ezzel a módszerrel 2, sőt, akár 3 nap is kihozható.

a frufru (ami egyáltalán nem gáz, teljesen nyomorék, aki ezt írta) más helyzet, próbálhatod azt is, hogy azt külön mosod, de csak vízzel, pl. vízpermetezővel befújod vízzel és megtörlöd.

2013. szept. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!