Tényleg naponta kell borotválni a fanszőrömet: Van más megoldás hogy ne keljen ilyen sűrűn?
Epilátor, gyanta. Gyantával ne otthon próbálkozz, mert tapasztalat nélkül nem fog menni. Naponta pedig ne borotváld, nem tudom, eddig hogy bírta a bőröd, nekem az ilyentől rondán kipattog. De ha maradsz a borotvánál, ügyelj rá, hogy éles legyen, és mindig fertőtlenítsd, más testrészen pedig ne ugyanazt használd. Szőrtelenítőkrémet nem ajánlom, nem praktikus fazonnál használni, és a hatása sem tart tovább.
Azt pedig hagyjuk már, hogy milyen egészséges a szőrösség, döntse el mindenki maga, hogy szereti. Valamennyi védelmi szerepe valóban van, viszont pl szőr nélkül nem terjed a lapostetű, és kiválóan megköti a nedvességet, izzadtságot, prímán elszaporodhatnak a bacik is, tehát hátránya is van (és ezt nőgyógyász mondta nekem, műtétek előtt sem viccből borotválják le az embert). Meg amúgy sem csak a teljes csupaszság létezik, a szeméremdombon pl semmi védelmi szerepe nincs, ellenben elég hülyén néz ki, mikor a csinos kis bikinibugyiból kilóg a szőr. És az sem tuti, hogy nő a kérdező, egy férfinál semmi védelmi szerepe nincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!