Szerintetek erre mi lenne a jó megoldás? Szinte naponta kell "borotválkoznom"! (lány vagyok)
Figyelt kérdés
Édesapámra ütöttem,erős,feketés szőrökkel vagyok megáldva sajnos (lábon,nemi tájékon,hónaljnál,kézen annyira nem feltűnő,inkább szőkés).Majdnem napi szinten kell leboroválnom legalábbis hónalj-láb kombót és már eléggé várasztó.
Mit lehet tenni?
UI.:Bocs a furi fogalmazásért :D
2013. máj. 12. 16:15
1/7 A kérdező kommentje:
*fárasztó (: :)
2013. máj. 12. 16:17
2/7 A kérdező kommentje:
Egyébként az epilátortól sem jobb,úgyhogy nem tudom,mit tehetnék!
2013. máj. 12. 16:25
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
Azt is próbáltam és sajnos csak néhány nappal "hosszabbítja" meg a dolgot (:
2013. máj. 12. 16:30
5/7 anonim válasza:
egyértelműen a gyanta a legobb megoldás. később pedig majd csinálhatsz végleges szőrtelenítést is.
6/7 anonim válasza:
Lézeres szőrtelenítés... Már lehet kapni otthonit is
7/7 anonim válasza:
Nekem az epilátor vált be leginkább. Ugyanilyen erős fekete szőröm van, de egy jó epilátor kiszedi gyorsan és azt nem kell minden nap csinálni. Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!