2 naponta zsírosodik a hajam! (? )
Figyelt kérdés
Tehát egyik nap megmosom, másnap már zsíros, ez elég zavaró, többször beszólnak.14 éves vagyok csak úgy mellékesen, ezért nem szeretnék semmi kapszulát meg ilyeneket szedni. Tudtok valamit tanácsolni hogy ne zsírosodjon olyan hamar?2013. szept. 16. 19:39
1/5 anonim válasza:
nekem is ilyen sajnos a hajam. válts sampont hátha segít. bár én még nem találtam meg a jót pedig sokat próbáltam már.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát anya veszi a sampont, mindig más milyet vesz. Ez is lehet baj esetleg?
2013. szept. 17. 19:43
3/5 anonim válasza:
nem hiszem. esetleg kérd meg őt, hogy olyat vegyen ami zsíros hajra jó.
4/5 anonim válasza:
ha nem nagyon mész sehová, pár napig ne mosd meg! úgy 3-4 napig. majd tartsd is ezt be, és a hajad megszokja ezt a menetet, és nem fog olyan hamar zsírosodni
5/5 A kérdező kommentje:
oké köszi:)
2013. szept. 19. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!