Szemöldökkiszedés és szőrtelenízés. Hogy kezdjek hozzá? a szemöldököm maga a szarság. alul szőrösödöm leborotváljam? 11/l
11 éves vagy? :O Ha megfogadod egy idősebb tanácsát (2x annyi idős vagyok, mint Te) akkor vársz még ezzel egy picit. Én 14 évesen kezdtem alul szedni a dolgokat, de akkor sem az egészet. Érthető, hogy ez Téged zavar, mert melyik nőt nem (nem is értem, miért vagyunk ott szőrösek...), de korodnál fogva ráérsz még. Amíg nincs párod, úgy gondolom, abszolút felesleges, mert utána csak a gyötrelem van vele... Én pl anno cikinek éreztem, hogy a strandon, vagy a tesiöltözőben mikor a csajokkal öltöztünk, látszott, ezért leborotváltam, de csak 2 oldalt, tudod, ami a bugyi vonalánál kilátszott (bikinivonal a 'hivatalos' neve). Abszolút jól elvoltam így, nem is voltam ciki, és nem is ment rá a fél életem a szőrtelenítésre.
A szemöldököddel kapcsolatban én is csak a kozmetikust javaslom, nekem is anno kiszedte, azóta magamnak szedem. Ne kérj tőle túl vékonyat, mert a természetesség az, ami örök divat! :) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!