Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék szőke hajat, de...

Szeretnék szőke hajat, de kicsit bizonytalan vagyok. Kinek áll jól?

Figyelt kérdés
nem olyan brutál szőkét, csak a barnánál vmivel világosabbat. barna szemem van, sápadtabb bőröm, a hajam is kicsit sötétebb barna eredetileg. illetve ha nem jön be mégsem annyira, akkor ha befestem barnára be fogja fogni rendesen?
2013. szept. 20. 18:27
 1/5 Deliverance ***** válasza:
A sápadt bőrhöz szerintem annyira nem passzol a világos haj, de persze ha szeretnéd, próbáld ki. Arra viszont számíts, hogy a szőkítés eléggé meg fogja viselni a hajadat. Utána vissza lehet festeni barnára gond nélkül (világosból könnyű sötétebbet csinálni), de itt is gondolj a hajadra. Nem tesz neki jót a sok ammónia.
2013. szept. 20. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha fehér a bőröd, akkor szerintem biztos jól.. azoknak szokott nagyon rosszul, akiknek ilyen rózsaszínes a bőrük :s

Meg ugye a szemöldököd ne legyen túl sötét.

Ha visszafested, a barna be fogja fogni, de meglehet, hogy több festés kell majd, hogy olyan árnyalat legyen amit akarsz.

2013. szept. 20. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan barátnőm, aki ugyanilyen adatokkal rendelkezik, mint te, és nagyon jól áll neki a sötétszőke. neki nagyon szép az arca, a szeme meg feltűnően szép :D szóval szerintem neki szinte minden hajszín jól állna.

Sokan azt mondják, hogy a sápadtbőrhöz és kék vagy zöld szemhez illik csak, de ez szerintem nem igaz. Ismerek olyan lányt, akinek jobban áll a barna, mint a szőke, pedig kék szeme van.

Vannak akiknek tönkre megy a haja a festéktől, de vannak akiknek szinte változatlan(mázlisták). De ha visszafestik barnára, akkor olyan állapotú lesz mint régen. Biztos van akinek nagyon rossz lesz a haja.

Nehogy leszívasd!! a festetlen hajat belehet még festeni. Van olyan akinek derékig érő haja volt és leszívatta és teljesen levágták a haját és már 2 éve ugyanolyan hosszú a haja.. nem nőtt semmit :S

A másik: mindenképpen fodrásszal csináld! Olvastam olyanról hogy narancssárga lett a haja.

A helyedben mindenképpen kikérném fodrász véleményét, akár többet is. Van aki nem vállalja, hogy sötétebb haj szőkére festését. Nekem azt mondta a fodrász, hogy 1. festés után lehet hogy egy kicsit vöröses lesz fényben, de 2.jára már teljesen szép szín jöhet ki.

2013. szept. 20. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Azoknak áll igazán jól, akiknek eredetileg szőke a hajuk!
2013. szept. 20. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek jól tud állni, csak az ő arcához megfelelő árnyalatot kell eltalálni. Abban meg jó fodrász tud segíteni.
2013. szept. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!