Szeretnék szőke hajat, de kicsit bizonytalan vagyok. Kinek áll jól?
Ha fehér a bőröd, akkor szerintem biztos jól.. azoknak szokott nagyon rosszul, akiknek ilyen rózsaszínes a bőrük :s
Meg ugye a szemöldököd ne legyen túl sötét.
Ha visszafested, a barna be fogja fogni, de meglehet, hogy több festés kell majd, hogy olyan árnyalat legyen amit akarsz.
Nekem van olyan barátnőm, aki ugyanilyen adatokkal rendelkezik, mint te, és nagyon jól áll neki a sötétszőke. neki nagyon szép az arca, a szeme meg feltűnően szép :D szóval szerintem neki szinte minden hajszín jól állna.
Sokan azt mondják, hogy a sápadtbőrhöz és kék vagy zöld szemhez illik csak, de ez szerintem nem igaz. Ismerek olyan lányt, akinek jobban áll a barna, mint a szőke, pedig kék szeme van.
Vannak akiknek tönkre megy a haja a festéktől, de vannak akiknek szinte változatlan(mázlisták). De ha visszafestik barnára, akkor olyan állapotú lesz mint régen. Biztos van akinek nagyon rossz lesz a haja.
Nehogy leszívasd!! a festetlen hajat belehet még festeni. Van olyan akinek derékig érő haja volt és leszívatta és teljesen levágták a haját és már 2 éve ugyanolyan hosszú a haja.. nem nőtt semmit :S
A másik: mindenképpen fodrásszal csináld! Olvastam olyanról hogy narancssárga lett a haja.
A helyedben mindenképpen kikérném fodrász véleményét, akár többet is. Van aki nem vállalja, hogy sötétebb haj szőkére festését. Nekem azt mondta a fodrász, hogy 1. festés után lehet hogy egy kicsit vöröses lesz fényben, de 2.jára már teljesen szép szín jöhet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!