Begöndöríteni a hajamat, "roncsoló" eszközök nélkül?
Már több boltban is láttam ilyen szivacsos haj csavarót.Valaki használ ilyet?Hogyan kell használni? Milyen hullámos lesz a hajam tőle?
Tudtok még más tippeket hogy hogyan hullámosítsam, göndörítsem be a hajamat?
Előre is köszönöm a válaszotokat:)!!:)
Nekem ugyanolyan van, mint az első linken. Én nem szeretem. Ha abban gondoltál aludni, akkor az szerintem lehetetlen, bár lehet van aki kibírja.
Ezzel is az a gond mint a ceruzással hogy pipaszáras lesz a vége, a tetején meg csúnya megtörés van.
Olyanom is van ami hengeres és szöszös, ami elvileg megfogja a hajat. Hát baromira nem tartja meg, pluszban le is kell csipeszelni, kiszedni meg sokkal nehezebb mint a sima csavarót, és a szöszök "kiszöszölik" a hajat. Nah ez jó hülyén írtam. Lényeg hogy nem tudom úgy kivenni a csavarót hogy ne jöjjenek szét a hurkák.
A kukaccsavaró nagyon jó, de ha nem tekered szépen, akkor tényleg ronda lesz a vége, ahogy feljebb írták. Viszont többféle hullámot lehet vele csinálni: ha nagy leválasztásokat csinálsz - tehát kevés csavarót használsz az egész hajadra -, akkor szép hullámos lesz a végeredmény, ha sűrűn teszed a hajadba - pl. 4x4-es tincseket választasz le és azt tekered fel -, akkor tiszta göndör lehet, mint a birkabunda. :) Ha akarod, kifésülöd, ha akarod, csak ujjal széthúzkodod a tincseket, ettől is egész máshogy néz ki a kész frizura.
Úgy kell használni, hogy szinte teljesen megszárítod a hajad, aztán teszel rá valamilyen fixálót: habot, hajsprayt, ilyesmit, felcsavarod, és vagy búra alatt, vagy hajszárítóval még szárítod. Búra alatt elég fél óra (ezért kell szinte száraznak lennie). Nem rossz ötlet ebben aludni, akiknek csináltam, kibírták. A youtube-on találsz rá videókat, hogyan kell felcsavarni úgy, hogy ne legyen ronda a haj.
(fodrász vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!