Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó fodrász, aki nem csak azt...

Jó fodrász, aki nem csak azt csinálja meg, amit kérek, hanem tud hozzám illő frizurát ajánlani?

Figyelt kérdés
Tud valaki ilyet? Igazából egyre rittkább a fejtetőmön a hajam:( ezért lenne jó ha valaki javasolna valami olyan frizurát, ami által ez kevésbé látszik, és illik is hozzám..
2013. szept. 19. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Hol? Én tudok, de gyanítom nem idevalósi vagy.
2013. szept. 19. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Próbálj felkeresni egy fodrászt, beszéld meg vele, hallgasd meg, mit mond, és ha tetszik, egyezz bele és csináljátok meg. Ha nem jó, maximum mész akkor legközelebb máshoz.

Szerintem az a jó fodrász, aki elmondja a vendégnek a véleményét, és addig egyeztetnek, míg közös nevezőre nem jutnak.

2013. szept. 19. 09:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Bp.
2013. szept. 19. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Bp, de melyik része? Én tudok ott egyet. Zuglóban.
2013. szept. 19. 10:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindegy, mert nem pesti vagyok, de közel lakok pesthez, bárhova bemegyek, mindegy melyik részén van csak jó legyen:) Mert mostanában csak olyanoknál voltam akik annyira nem voltak jók.. Ezért gondoltam hátha valaki tud egy tutit.:)
2013. szept. 19. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp olyan haj kell, ami fent rövidebbre van vágva és úgy, hogy ne lapuljon a fejedre a haj, mert akkor nem fog látszani a hajtő, így a fejbőr. Nem árt az sem, ha a haj világos (ha festett, akkor ne sötétre!), mert nem lesz kontraszt a fehér fejbőr és a hajszín között.

Nem tudok olyan fodrászt elképzelni, aki ezeket ne tudná. (én is fodrász vagyok)

2013. szept. 19. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi:) Igazából olyan gondjaim voltak, hogy vastagszálú és hosszú a hajam, volt egy fodrász aki balzsam meg minden nélkül fésülte ki ritkafogú fésűvel... Ilyesmi. Nem a frizurával volt gond.
2013. szept. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!