Debrecenben keresek egy nagyon jo fodraszt, egy olyat, amelyik nem kerdezi meg, hogy milyen frizurat csinaljon, hanem ö mondja meg, hogy nekem milyen frizura es hajszin al jol. Hol talalok ilyet?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 09:35
1/2 anonim válasza:
ezt akármelyik fodrász el tudja neked mondani....anya is az és hiába akarok én minden áron rövid hajat nem lehet mert nem tud beállni,,,,csak egy bizonyos hosszúságtól ....erre is szerintem a legtöbb fodrász rá jönne...épp az a baja mindenkinek hogy a fodrász olyanra vágja a hajukat amilyenre ő akarja pedig jó indulatból teszi mert tudja hogy h.ülyén állna ha olyanra vágná amilyenre egyesek szeretnék.....végre valaki...(te) aki rámeri bízni magát egy fodrászra...na szerintem ezt minden fodrász (vagyis a legtöbb) el tudja neked mondani :)
2/2 anonim válasza:
Igen, szerintem ilyen a jó fodrász - aki tudja, kinek mi áll jól, és mit lehet a hajából kihozni. Csakhogy az emberek elég makacsak tudnak lenni, amikor kiválasztanak egy nekik tetsző fazont, és ragaszkodnak hozzá akkor is, amikor egyáltalán nem kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!