Hogy tudok ilyen hajat csinálni (lehetőleg egyedül)?
2012. jún. 8. 18:43
2/11 A kérdező kommentje:
nem jó mert kevés hajam van és kisebb lesz a hullám mintha be lenne kreppelve de azért köszi
2012. jún. 8. 19:31
3/11 anonim válasza:
Én is azt javasolnám , hogy mosás után , nedves haj fonása , de ha már próbáltad és nem sikerült , akkor.... :-)
a másik , hogy sütővasra felcsavarod , de a csavarás egymás alá kerüljön és csak egy pár másodpercet Kb. 4-5 , hagyod rajta .
4/11 anonim válasza:
én is fonást ajánlom, fond be 3-4 tincsbe, de úgy is csinálhatod hogy megszárítod a hajad és estére miközben alszol befonod.:DD . esetleg nézz utána a zoknis hajcsavarásnak. (google) :)))
5/11 A kérdező kommentje:
De azért direkt odaírtam h a fonás nem jó. -.-"
2012. júl. 9. 11:37
6/11 anonim válasza:
:)
és ha több tincsbe fonod? 5-6?
7/11 A kérdező kommentje:
rohadtul kevés hajam van és ha befonom akk olyan lesz mint ha kreppelve lenne az meg csúnya de azért olvasni tudni kéne
2012. júl. 19. 13:30
8/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=dO6pddu7gQw&feature=fvwrel
szerintem ez olyan lehet mint a képen de ha mégse akkor bocsi! :)
9/11 anonim válasza:
en az elozot tudnam javasolni, de nem tudom hogy Magyarorszagon arulnak-e olyat, vagy hol?
10/11 anonim válasza:
tudok olvasni.:)
nem tudtam hogy olyan lesz..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!