Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet kellemetlen szagom?

Mitől lehet kellemetlen szagom?

Figyelt kérdés
Egy-két hete észrevettem, hogy iskolában kellemetlen szagom lesz. Este lefürdök, reggel felkelek, és befújom magam dezodorral, teszek magamra parfümöt is. Itthon jó illatom is van amikor elindulok, elmegyek az iskolába, és furcsa, kellemetlen szagom lesz. Nem izzadságszag, hanem egyszerűen nem tudom...mint aki nem tisztálkodik, de nem izzadságszag. Meg nem kifejezetten büdös, inkább kellemetlen. Volt olyan nap amikor 3x befújtam magam parfümmel az iskolában. A pulcsimon éreztem azt a szagot. Hazajöttem és akkor már kevésbé éreztem rajta. Most mit csináljak? Vagy mitől lehet ez?? Nyáron akkor volt ilyen amikor a nagy melegben "leizzadtam" magamról az illatot(bután hangzik, de amint kimentem, 5 perc séta után már alig éreztem magamon). A barátom érezte hogy bevagyok fújva, de én a kellemetlen szagot is éreztem, és ez így olyan kínos..nem akarom, hogy ápolatlannak higyjenek. Mit tudok tenni?:(
2013. szept. 18. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Válts dezodort/parfümöt.

Esetleg használj intim lemosót(de ne sokszor!!!)

Próbálj meg szappannal mosakodni:)

2013. szept. 18. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ez elég rossz lehet, fogalmam sincs, hogy mit tudnál tenni. Milyen fajta dezodort használsz? De monjuk nem is az lehet a baj, hogyhogy iskolában érzed csak? ezt tök fura. Nem tudom mit tegyél :/
2013. szept. 18. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :)

Szappannal mosakszoom meg tusfürdővel általában, de a tüsfürdő gyakoribb.:)

Fa dezodort szoktam használni, meg most vettünk egy ilyen újfajta parfümös dezodort is.

Köszönöm a tippeket! :) Vannak golyós dezodorjaim, de aok egy idő után kellemetlen illatúak lesznek, úgyhogy mostanában nem használok. De általában a Fa-ból a rózsaszínt szoktam.

2013. szept. 18. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Régen én is fa dezodort használtam de az egy idő után elveszíti az illatát.

Próbáld ki a baba dezodort(ami érzékeny bőrre van). Nekem az egész nap tartott(még tesi után is)

A szappant úgy értettem,hogy tusfürdő helyett:)

Illetve szerintem a golyós dezodorok sokkal tovább tartanak mint a fújósak:)

1 voltam:)

2013. szept. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!