Mitől lehet kellemetlen szagom ott lent?
Még mielőtt azt ajánlanátok,hogy fürdeni kell!Jelzem minden nap zuhanyzok! :)Elhízva sem vagyok!
Nincs furi színű folyásom nem viszketek vagyis szerintem nincs fertőzésem mégis 10 óra körülre már érzem,hogy olyan kellemetlen a szagom.Le gugolok valamiért és rögtön megcsap.És megyek mosakodni!
Milyen alsóneműt hordasz, mert célszerű tiszta pamutot, hogy megfelelően szellőzzön a nemi szerved, és a keletkezett nedvességet felszívja. A nylon bugyi erre nem megfelelő.
Alapból van egy szaga, illata a hüvelynek, de nálad nyilván ennél többről van szó.
Nekem akkor volt ilyen mikor ülő munkát végeztem. Ha tuti nincs fertőzésed, akkor annyit tehetsz hogy reggelente egy csepp teafa olajat cseppentesz a bugyidra. Egyfelől gomba és baciölő, de a nyálkahártyát, hasznos bacikat nem bántja, másfelől, nem alakul ki a szag.
Próbáld ki, a DM-ben kapsz 900 Ft körül. Sokáig elég. Én arra is használom hogy ha nem akarom magas hőfokon mosni a fehérneműket, cseppentek belőle a mosógépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!