Mit csináljak, hogy ne legyen büdi a hónom alja? Deot használok, de többször történt már, h így is kellemetlen szagom lett, akár már egy óra múlva. :S
Független a dezodorok fajtájától! Vagytok így?
15/L
Szia!
Próbáld ki, hogy szódabikarbónával dörzsölöd be jó alaposan, 99%, hogy segíteni fog! Az egyik legjobb szagtalanító szer, én is alkalmazom végszükség esetén, amikor elfogy a deóm. És semmi káros hatása nincs a bőrödre, természetesebb is mint a deó. (Olyankor deóval már ne kend be a hónod alját, illatósítóanyagot tehetsz/fújhatsz máshova is!)
Használhatod a hagyományos, élelmiszerboltokban kapható étkezési szódabikarbónát, de azt hiszem, a gyógyszertári még jobb is erre a célra -viszont azt még nem próbáltam.
Beszámolhatnál majd az eredményről, kiváncsi lennék rá, hogy Nálad is beválik-e nagyanyáink praktikája.
-v-
Igen, egyetértek az előttem szólóval, ha esetleg eddig nem tetted volna, akkor feltétlenül borotváld le a hónaljszőröd a tökéletesen szagtalan eredmény érdekében.
-v-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!