Mit csináljak, hogy ne legyen torna óra után kellemetlen szagom?
Figyelt kérdés
Sprayt parfümöt használjak az óra után?2012. szept. 3. 22:20
1/9 anonim válasza:
Elsosorban valami dezodort. Mivel a parfum NEM honaljra valo,igy az nem segiten,h illatosabb legyel.Szoval a kellemetlen szag parosul a johoz ,az egyenlo a nem tul jo illattal.
2/9 anonim válasza:
Esetleg vigyél egy váltó felsőt, mielőtt felvennéd spray deo-t használj szerintem.
3/9 anonim válasza:
dezodort tesi előtt használj ne utána.
4/9 anonim válasza:
Én illatosított nedves törlőkendőt is hordtam magamnál.
5/9 anonim válasza:
Nem volt valami felszerelt a sulim, de azért csap meg víz volt az öltözőben vagy a mosdóban. :D
Mi vittünk kistörcsit, megmosakodtunk, tesióra előtt meg után dezodor és kész.
A ruhaváltás meg gondolom alap, szerintem nincs is olyan hely, ahol ne lenne kötelező a tesicucc...? :D
6/9 anonim válasza:
Mozogj keveset!
Komolyra fordítva: Óra után fürgyéééé le!
7/9 anonim válasza:
Nincs zuhanyzó?? A mi sulinkban volt az öltözőkben zuhanyzó is
8/9 anonim válasza:
Csipetnyi szódabikarbonát a hónalj alá, tesi óra előtt. Óra után zuhany(de még e nélkül sem lesz szagod). Hihetetlen, hogy mit tud a szodabikarbonát!!!
9/9 anonim válasza:
Tudod mit? Mást mondok:
Ne fürgyééééé le!
Úgy szeretem, ha kicsit büdös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!