A hajvasaló kerámia lapjai rugózhatnak? Vagy talán kijőtt a helyéről?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy remingtonos hajvasalóm és az elébb véletlenűl ráléptem és az elébb pedig megnéztem hogy lett e valami baja.. Az egyik kerámia lapja rugózik (ki be mozog egy kicsit, de szabályosan) Lehet hogy megsérült amikor ráléptem vagy lehet hogy ez már ilyen volt újonnan vagy normális ez egy hajvasalónál hogy rúgozik?
irjatok kérlek azok akiknek nem remingtonosuk van azok is kérlek.. van olyan akinek ilyen rúgos kerámia lapos hajasalója van?
2013. szept. 13. 14:30
1/2 anonim válasza:
Van egy pár hajvasalóm, Remington, Babyliss és gagyibbak is, de egyik sem rugózik, hanem stabilak. Szerintem valószínűleg megsérültek.
2/2 anonim válasza:
Nekem van két hajvasalóm egy kicsit mind a kettő rugózik az egyiket már többször is leejtettem de előtte is ilyen volt, ugyan úgy működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!