Mivel tisztítsam meg a hajvasaló kerámia lapjait?
Figyelt kérdés
Remington hajvasaló, talán hajlakk maradvány vagy valami olyan van rajta amit le akarok tisztítani.2012. febr. 21. 11:23
1/5 anonim válasza:
A kerámiatalpas vasalómat a krémezett dörzsiszivaccsal szoktam tisztítani, mert nem karcolja meg. Szerintem ezt is lehet. Csak egy kicsit bevizezem a szivacsot és már lehet is takarítani.
2/5 anonim válasza:
Én egy nedves rongydarabbal törlöm át.
16/L
3/5 anonim válasza:
ha hajlakkot akarsz lemosni róla, akkor vegyél a gyóügyszertárba alkoholt,mert csak az hozza le.
4/5 anonim válasza:
Elolvastam az előttem szólókat, és egyből az jutott eszembe, hogy pl. nagyobb áruházláncokban lehet kapni előrecsomagolt, egyszer használatos, sokdarabos, alkoholos szemüvegtisztító kendőket. Az imént tisztítottam én is a hajvasalómat azokkal, eléggé rá volt már égve valami cucc. Nekem bejött, kicsit kellett ugyan trükkösen dörzsölgetni, de nyom nélkül eltűnt mindenféle maradvány. Kb mindkét oldalához kellett egy-egy törlőkendőt áldozni, de szerintem ennyit megér. Fontos a vasaló karbantartása is, meg hogy a hajam se égjen oda jobban, mint kéne :)
5/5 anonim válasza:
utolsó,az alkohol nem tesz kárt a lapokban? az enyémen van valami bevonat rajta,nem tudom már sajna hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!