Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon lassan no a hajad?...

Nagyon lassan no a hajad? Sokerult megnovesztened? Hogyan?

Figyelt kérdés

2013. szept. 11. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem nincs ilyen problemam, viszont az egyik ismerosomnek igen, o hajnoveszto samponokat probalt, e eleg jol bevalt neki
2013. szept. 11. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
havi 1 centit nő. Évente többször vágattam mégis megnőtt derékig. Próbáltam rád pár dolgot, de semmitől nem gyorsult be, de nem bánom, csak türelem kellett végül hozzá, ami meg szerencsére ingyenes.
2013. szept. 11. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy fél éve még nagyon lassan nőtt, a hajvitaminok sem segítettek sokat, maximum fél cm-el volt több a növekedés.

Most szedek egy multivitamint, illetve változtattam kicsit az életmódomon. Többet mozgok és minden nap eszek bőven zöldséget és gyümölcsöt, valamint naponta 30g kölest, amiben sok vitamin van és nekem látványosan segített a növekedésben (Herbáriában 500g köles 300 Ft körül van). Nézz utána a google-ben, ha érdekel ott mindent megtalálsz róla. Nekem azóta indult meg igazán a növekedés, hogy belsőleg kezdtem el táplálni a hajam. Igyál sok vizet, naponta min. 2L-t.

Én nem vasalom, nem hajszárítózom a hajam, minden nap használok hajvégápolót, hajmosás előtt hajpakolást és 3 havonta vágok belőle 1 cm-t, így nincs minek letörnie.

2013. szept. 12. 00:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi!

A taplalkozasra odafigyelek.Naponta sok zoldseg,gyumolcs,teljeskiorlesu kenyer,barnarizs,meg a palacsinta is tonkolylisztbol keszul,barnacukrot eszem azt is mertekkel stb...

Vizet is iszom eleget.Multivitaminokat nem birom hanyingerem,hasmenesem van tole.

2013. szept. 19. 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!