Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Natur Finest - Hair Vitamins...

Natur Finest - Hair Vitamins por alapú ital tényleg hasznos a hajra? Nagyon hirdetik, hogy extrán nő tőle a haj meg nagyon erős és dús lesz. Msm,kollagen, c vitsmin, biotin rzdk vannak benne leginkabb. De a naturfinest.hu - n részletesebb a leírás.

Figyelt kérdés

Ezt is csak agyon reklámozzák, hogy mindenki vegye?

Vahy valaki már használta és tényleg hatásos?

febr. 4. 18:58
1 2
 1/12 anonim válasza:

Hát furcsa, hogy csak ez az egy termékük van, ha annyira értenek a hajhoz. Az is zavar, hogy csak egyféle ízben van. De azért az átlagos kollagén porokhozbképest kedvezőnek tűnik az ára.

Nem látom, hogy mennyi egységnyi kollagént tartalmaz.

450g kollagén por (marha peptid kollagén por) 7890ft az ecofamilyben.

febr. 21. 15:24
 2/12 A kérdező kommentje:

Túl vagyok rajta. Ma megrendeltem.Nem írták mennyi pontosan a mennyiség, egyedül a biotin volt leírva az 450qg. 11.000Ft két dobozzal.

Végig iszom. Rosszat nem tesz. Hogy mennyit hat az meg majd kiderül.

Ha nem segít akkor amit ajánlottál kipróbálom. Köszi

febr. 21. 20:08
 3/12 anonim válasza:
érdekes, hogy csak a biotin van megírva. fogyasztó védelem bármikor megbüntetheti. ebből arra következtetek,hogy nincs is bevizsgálva.
febr. 21. 22:20
 4/12 A kérdező kommentje:

Most találtam egy régi választ.

" Összetevők: MSM (20,00%), Hidrolizált halkollagén Naticol (20,00%), narancs aroma, Biotin (2,5%), C-vitamin, Eritritol - természetes édesítőszer. A termék hidrolizált Naticol halkollagén peptideket tartalmaz. Mindig rendelkezésre állnak további információkért. 🌱💚 "

Már 3 évvel ezelőtt is árulták.

Még nincs kifizetve, utánvételesként rendeltem.

febr. 21. 23:57
 5/12 anonim válasza:

hát én külföldi dolgokat is néztem. Azoknak van hatósági igazolásuk és minden anyag és mennyiség meg is van adva. Eáadáaul kis tasakokban is vannak kimérve a normális adagolás miatt. Pezsi tablettában is van. Több hatóanyag is és új technilógiákkal lassabb és fokozatosabb felszívódással.

Mindegyik cég több féle terméket gyárt és sok féle ízben.

Azokban inkább jobban megbízom, mint ebben a magyar márka, neve sincs, igazolás nélküliben. A mennyiségeket,igenis a honlapon is fel kell tüntetni.

febr. 22. 00:15
 6/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam, itt le van írva a teljes tápérték.

Viszont az ízét kritizálják...

Most már csak emiatt vacilálok.

Elvileg van hozzá egy kis adagoló kanál is.

Ismerősöm májtisztítót rendelt.

Ő azt mondta annak semleges íze van.

🤷

febr. 22. 01:07
 7/12 A kérdező kommentje:

1000 mg kollagén

1000 mg msm

100 mg C vitamin

450qg Biotin

1 doboz 300 grammos

febr. 22. 01:11
 8/12 A kérdező kommentje:

Tudsz nekem linket küldeni arról amit te találtál?

Akár a kis tasakosat is?

febr. 22. 01:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
febr. 22. 01:13
 10/12 anonim válasza:

[link]

Az msm az egy nulla összetevő. olyan, mint a sima sűrítő anyag vagy a szimpla tömegnövelő szer.

Azért nem ártana bele csomósodasgátló és tartósítószer, mert ez por.

inkább veszek egy sima biotin kapszulát, mint ezt a kétes eredetű mérget. Engem biztosan nem nézhetsz idiótának!

febr. 22. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!