Szerintetek ez a frufru jól néz ki? A leírás alapján jól nézne ki rajtam?
Sötétbarna hajam van, de a szemem alatt jár a világosbarna lenövésem.
A hajam hossza a hátam közepéig ér.
Az arcformám...mindenki azt mondja amikor kérdezem, hogy fuu, talán kerek, vagy nem tudom.Én mégis azt látom a szelfiken, hogy ovális.:D
Ezt a fufrut ha pl. egy nap úgy döntök, hogy na a mai nap legyen frufru mentes, akkor ha középen választom el a hajam akkor visszacsúszna középre?
Véleményekre lennék kíváncsi, minél többre, ha úgy alakul 2-3 nap múlva vágatnám
16/l
Nekem is ilyen frufrum van, és bár nem szoktam elfésülni, néhányszor próbálkoztam vele, és igen, visszacsúszik középre. Azt, hogy jól állna-e neked, nem tudom, ha kerek arcformád van, szerintem csak még jobban kerekítené, az oválishoz szerintem remekül passzol :) (nekem is ovális)
Én bepróbálkoznék vele, pikkpakk visszanő, legalábbis nekem kéthetente kell vágni, annyira gyorsan szokott :D Úgyhogy nem kell sokat várnod rá, hogy eltűnjön, ha esetleg mégsem tetszik magadon, vannak olyan praktikák, amikkel ideiglenesen el lehet tüntetni, vannak videók az interneten, hogyan lehet megcsinálni ^^
17/L
Köszönöm!!:) valószínű kipróbálom
Amúgy egy szakítás utáni változáshoz kell😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!