Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ez a frufru jól...

Szerintetek ez a frufru jól néz ki? A leírás alapján jól nézne ki rajtam?

Figyelt kérdés

Sötétbarna hajam van, de a szemem alatt jár a világosbarna lenövésem.

A hajam hossza a hátam közepéig ér.

Az arcformám...mindenki azt mondja amikor kérdezem, hogy fuu, talán kerek, vagy nem tudom.Én mégis azt látom a szelfiken, hogy ovális.:D

[link]

Ezt a fufrut ha pl. egy nap úgy döntök, hogy na a mai nap legyen frufru mentes, akkor ha középen választom el a hajam akkor visszacsúszna középre?

Véleményekre lennék kíváncsi, minél többre, ha úgy alakul 2-3 nap múlva vágatnám

16/l

2017. máj. 7. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha hasonlítasz a lányra akkor írj rám :D jól néz ki ez a frufru
2017. máj. 7. 21:42
 2/5 anonim válasza:

Nekem is ilyen frufrum van, és bár nem szoktam elfésülni, néhányszor próbálkoztam vele, és igen, visszacsúszik középre. Azt, hogy jól állna-e neked, nem tudom, ha kerek arcformád van, szerintem csak még jobban kerekítené, az oválishoz szerintem remekül passzol :) (nekem is ovális)

Én bepróbálkoznék vele, pikkpakk visszanő, legalábbis nekem kéthetente kell vágni, annyira gyorsan szokott :D Úgyhogy nem kell sokat várnod rá, hogy eltűnjön, ha esetleg mégsem tetszik magadon, vannak olyan praktikák, amikkel ideiglenesen el lehet tüntetni, vannak videók az interneten, hogyan lehet megcsinálni ^^

17/L

2017. máj. 7. 21:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!:) valószínű kipróbálom

Amúgy egy szakítás utáni változáshoz kell😄

2017. máj. 7. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Na szia :) vagattal?
2017. jún. 10. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia!igen vagattam, tetszett, es szinte mindenki mondta, hogy jol all, de nagyon idegesito, hogy egy nap alatt bezsirosodik, ha kivasalom fura lesz egy ido utan,aaah.igazabol nem volt egy het amig hordtam, azota el van tuzve:D
2017. jún. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!