Levágtam a babahajam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A homlokomnál lévő babahajak már olyan szinten zavartak, hogy levágtam őket! Kb.3 hónapja. Azóta viszonylag sokat nőttek, de most van a legrosszabb "szakaszban", mert annyira hosszu már, hogy látszik, de annyira még nem, hogy eligazítsam valahova...mintha egy mini frufru lenne ott!! Nagyon hülyén néz ki,mellesleg hamarosan új suliba megyek és nagyon gáz. Mit tudok tenni? annyira bánom hogy levágtam2017. máj. 2. 20:28
1/8 anonim válasza:
Banhatod baba hajat sose szabad levagni
2/8 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2017. máj. 2. 20:57
5/8 anonim válasza:
velem is ez volt, hál istennek azóta megnőtt xd szerintem próbálj olyan frizurákat találni amikkkel nem látszik. mondjuuuk..... hajpánt? vagy oldalra csatolhatnád, vagy hátra. vagy valami fonás?
6/8 A kérdező kommentje:
Kb mennyi idő alatt nőtt meg neked? amúgy nem jo mert annyira még nem hosszu hogy elcsatoljam. Ha meg az egész hajam felkötöm vagy hátra csatolom akkor epp az a baj hogy az látszik..
2017. máj. 3. 16:04
7/8 anonim válasza:
egy év alatt nőt le ugy, hogy tökre nem zavart, de nyilván mindenkinek máshogy nő, lehet neked hamarabb fog. nekem amikor nagyon rövid volt(emlékszem milyen szar volt, szóval minden együttérzésem) akkor oldalra zseléztem, a hajam mg ugy igazítottam hogy eltakarja(vagyis berakatam a fülem mögé, és ugy igazítottam, hogy ne látszon, aztán napközben próbáltam nem dobálni, meg néha megnéztem hogy hogy áll). aztán ha hosszabb lesz(csak egy kicsivel) akkor már tudsz vele több mindent is csinálni, csak az elején nagyon szar :/
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem gyorsan nő a hajam szoval remélem ez is gyorsan megnő..legalább szeptemberre kéne mert uj suli:/ de amugy en is oldalra rakom és akkor nem látszik, de ha fúj a szél vagy tesin dobálom a hajam akkor látszik:| amugy köszönöm a valaszod!
2017. máj. 3. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!