Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágtam itthon a hajamat, de...

Levágtam itthon a hajamat, de ratyi volt az ollóm és nagyon nem lett egyenletes. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Azzal az elől megkötős módszerrel csináltam, és levágtam a seprűs végét. Itt ajánlották a youtubos videokat, mert borzasztóan ke vagyok égve. A hajammal meg már utcára sem lehetett menni.

Ez mind szép és jó, de egyszerűen nem fogta el az olló és több részletben vagdostam, de csúnya lett.

Nincs pénzem fodrászra, illetve a szüleim se adnak rá, tehát nincs lehetőségem nála megigazíttatni, sőt el sem mernék menni. Most borzalmas lett és nem tudom mit csináljak, de lehet hagyom így.

2017. febr. 2. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg valakit, hogy igazítsa ki. Magadnak nem látod úgy, de mondjuk anyukád vagy ismerős, barát akinek azért van ügyessége ilyen dolgokhoz egy éles ollóval lehet tudna javítani rajta
2017. febr. 2. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
tedd előre és tükör előtt igazítsd meg, én is úgy csináltam
2017. febr. 2. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen esetek elkerülésére szerezz be egy normális hajvágó ollót. Nem kell spéci helyen venned. Szét kell nézni a kínaiban, háztartási boltokban stb. Én az enyémet piacon vettem, 700 ft volt. A fodrászom azt mondta hogy teljesen jó.
2017. febr. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!