Levágtam itthon a hajamat, de ratyi volt az ollóm és nagyon nem lett egyenletes. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Azzal az elől megkötős módszerrel csináltam, és levágtam a seprűs végét. Itt ajánlották a youtubos videokat, mert borzasztóan ke vagyok égve. A hajammal meg már utcára sem lehetett menni.
Ez mind szép és jó, de egyszerűen nem fogta el az olló és több részletben vagdostam, de csúnya lett.
Nincs pénzem fodrászra, illetve a szüleim se adnak rá, tehát nincs lehetőségem nála megigazíttatni, sőt el sem mernék menni. Most borzalmas lett és nem tudom mit csináljak, de lehet hagyom így.
2017. febr. 2. 14:02
1/3 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy igazítsa ki. Magadnak nem látod úgy, de mondjuk anyukád vagy ismerős, barát akinek azért van ügyessége ilyen dolgokhoz egy éles ollóval lehet tudna javítani rajta
2/3 anonim válasza:
tedd előre és tükör előtt igazítsd meg, én is úgy csináltam
3/3 anonim válasza:
Az ilyen esetek elkerülésére szerezz be egy normális hajvágó ollót. Nem kell spéci helyen venned. Szét kell nézni a kínaiban, háztartási boltokban stb. Én az enyémet piacon vettem, 700 ft volt. A fodrászom azt mondta hogy teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!