Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerda van és vasárnap volt...

Szerda van és vasárnap volt kimosva a hajam. Úgy akarom hogy minden szerdán és vasárnap kimosom, mert csütörtökre a suliba úgy nézek ki mint akinek tiszta vizes a haja. Ezzel mi baj van?

Figyelt kérdés

Az előbb is megszóltak a szüleim, hogy hova mosnám megint, mikor nem rég volt és nem tesz jót a fejbőrömnek az egy héten belüli két hajmosás(szerda, vasárnap).

Ti hányszor mossátok egy héten?

Nekem nagyon zsírosodik, muszály vagyok, nem akarok úgy kinézni és azt se akarom hogy mássak azt gondolják hogy ápolatlan vagyok mert szerdán is látszik valamennyi zsír de csütörtökre nagyon.

2013. szept. 11. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
vakációban csak heti kétszer mostam, suli alatt akár heti háromszor is megmosom, mert az enyém is nagyon gyorsan zsirosodik, pedig már nagyon sokféle sampont eg mindent kipróbáltam
2013. szept. 11. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
2-3 naponta mosom. szerintem is inkább mosd többször minthogy igénytelen legyen a hajad. annál nincs is visszataszitóbb
2013. szept. 11. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért zsírosodik, mert sűrűn mosod! A szüleidnek van igaza. Sohase mosom egy hétnél sűrűbben, inkább ritkábban. Igaz, nem is kenek rá mindenféle balzsamot, fixálót és hasonló vegyszereket.

Soha nem zsíros a hajam.

2013. szept. 11. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Tényleg igaza van a szüleidnek, bár téged is megértelek, hogy meg akarod mosni. Régebben én is pont szerdán és vasárnap mostam, de ettől egyre gyorsabban zsírosodott. Aztán párx kibírtam, hogy ne mossam meg és most elég heti 1x, sokkal lassabban zsírosodik már, szerencsére.
2013. szept. 11. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy mosom ahogy te, de pl szerdán már eléggé zsíros. Eleinte engem is megszóltak a szüleim, de látták, hogy tényelg baj van, úgyhogy egy idő után abbahagyták a beszólogatást.
2013. szept. 11. 18:26
 6/8 A kérdező kommentje:
De eddig én is csak 1x-szer mostam. Ezért van elegem hogy suliidőben csütörtök meg péntek szarul nézik ki és érzem is zsíros hajjal. Főleg mikor elmegyek a mellett aki tetszik.
2013. szept. 11. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség ez az azért zsírosodik mert sokat mosod szöveg. Van akinek hormonális dolgok miatt zsírosodik (ilyen a kamaszkor is) ezt nem lehet ritka mosással kompenzálni. Pl legjobb barátnőm 2 évig heti 1szer mosott hajat mégis minden csütörtökre full zsíros volt neki. Én is mostam sokáig 4-5 naponta mégis ugyanúgy 2 napig bírja. Ha úgy érzed mosnod kell, mosd meg, de lehetőleg kímélő samponnal. + használhatsz szárazsampont is.

Amerikában mindenki naponta max 2 naponta mossa mégis ugyanolyan minőségű hajuk (hosszútávon is) van mint itt keleten, ahol a ritka tisztálkodás a divat.

2013. szept. 11. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Mennyi ilyet olvastam már, eszméletlen. A Tusfurdotol meg elkopik a bor nem? Akkor a testunket se mossuk, mert zsiros lesz a buruk, lerohad, kihullik.... Egy igényes no igen is mosson hajat 2 naponta, de legálább minden 3. napon. Persze az idosebbek adják a jó tanácsokat, de ne hallgasatok rájuk, nagy részuk még csak nem is furdik mindennap.
2013. dec. 25. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!