Fiúk! Ápolatlanságnak tartjátok ha a barátnőtök nem borotválja a punciját?
Figyelt kérdés
Erős fekete szőröm van, viszont nagyon érzékeny bőröm, és mikor bikinivonalnál leszedem, mindig kipattog, és nagyon viszket. Viszont most félk attól, hogy undorítónak fogja találni a barátom ha eljutunk odáig.
17/L
2013. szept. 8. 21:47
21/24 anonim válasza:
Én gyantáztatom 14 éves korom óta. 17 évesen lett először barátom, szóval nem a fiúk miatt kezdtem el, hanem azért, mert utáltam, és a borotválás 2 naponta macerás volt. Gyantázni havonta kell, és annyira kikopott a szőröm, hogy már alig nő vissza egy kicsi. Kb. tizede annak, mint ami már 13-14 éves koromban volt. Főleg mert nekem is erős, sötét szőröm volt. Nem csak a bikinivonalamat szedi a kozmetikusom, hanem teljes fazont, még a fenekemnél is, mindent. A barátom nem bánná, ha szőrös lennék, szoktam is az lenni, hiszen ahhoz, hogy gyantázni lehessen egy kicsit meg kell növeszteni. Én vagyok az, aki nem tűri meg magán a szőrt. Ha nem tetszenék csupaszon a páromnak, akkor elküldeném, hogy keressen egy szőrös asszonykát, senki miatt nem hagynék dzsumbujt magamon. Láthatod, van, aki utálja, van, aki szereti, és pedofilnak tartja azt, aki a csupaszra bukik, mert hogy olyan csak a gyerekeknek van. Van, aki meg undorodik a szőrtől. Talán kommunikálni kéne a barátoddal, hogy megtudd, hogy mi a helyzet ezen a téren. Lehet jönni a "ha szeret így is elfogad" dumával (ami igaz is, de azért meg kell emészteni sok dolgot, nem automatikus az elfogadás), de a libidódat eléggé földhöz fogja vágni az arckifejezése, ha esetleg elszörnyülködne a látványtól.
22/24 anonim válasza:
Engem nem zavarna. De mindenkinek más tetszik. De a lényeg végül is az hogy te hogy érzed jól magad!!
23/24 anonim válasza:
Engem nem zavarna, kifejezetten izgat a szőrös punci :)
24/24 anonim válasza:
Van szőrös és szőrös között is különbség. Ha enyhén szőrös, nem 5-6 centis dzsumbuj van, az teljesen korrekt. Egyén válogatja, de én 17 éves fejjel ( fiú ) is úgy gondolkozom, hogy nem igazán tud érdekelni a dolog. Jó-jó persze ha lenne barátnőm és rátérne a témára ráhagynám a választást, hisz ahogy neki jobban esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!