Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ápolatlanságnak tartjáto...

Fiúk! Ápolatlanságnak tartjátok ha a barátnőtök nem borotválja a punciját?

Figyelt kérdés

Erős fekete szőröm van, viszont nagyon érzékeny bőröm, és mikor bikinivonalnál leszedem, mindig kipattog, és nagyon viszket. Viszont most félk attól, hogy undorítónak fogja találni a barátom ha eljutunk odáig.

17/L

2013. szept. 8. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%

Érdemes biztonsági borotvával próbálkozni pl. Venus-Embrace.

Ha kipattogzik a bőröd,akkor nagyon érzékeny. Mondjuk én ajánlanám a Manna borotválkozáshoz használatos szappanját ( [link] ) , utána borotválás és végül a száraz területre shea vaj ( [link] )

Így szép és ápolt lesz...

2013. szept. 8. 22:08
 12/24 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy ez természetes és hülyeség leszedni, mert nem hiába van ott, annak is fukciója, védő szerepe van a testemen. Ennek ellenére mindig szorongok, mert már simogat ruhán keresztül, és tartok tőle, hogy el fog undorodni ha észreveszi.
2013. szept. 8. 22:09
 13/24 anonim ***** válasza:
8%

ápolatlannak szerintem nem fog tartani, de tény, hogy nem ez a közkedvelt, sem kényelmes. Pl orális szexnél kifejezetten zavaró.

amúgy már nincs funkciója, csak egy evolúciós maradvány, mint a hónalj szőr.

2013. szept. 8. 22:26
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Luk Luk.
2013. szept. 8. 22:44
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem ápolatlan, de kívánatosabb egy csupasz(esetleg fazonra igazított) punci, mint egy telibe szőrös...
2013. szept. 8. 22:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked kívánatosabb.
2013. szept. 8. 22:54
 17/24 anonim ***** válasza:
77%

Ahogy neked tetszik. Eddig akárhány pasit kérdeztem meg erről, ha odakerült, hogy lefeküdjön egy nőhöz, nem foglalkozik azzal, milyen a puncija, mert örül neki, hogy egyáltalán szexelhet. Szóval nyilván van mindenkinek preferenciája, de szerintem ritka tapló állatnak kell lenni ahhoz, hogy ha leveszi a bugyidat, és nem tetszik neki, akkor ott hagyjon.

A szőrzet egyáltalán nem undorító, a világ egyik legtermészetesebb dolga, nyugalom.

2013. szept. 8. 23:08
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Ha amiatt szakít veled mert undorítónak találja h szőrös, akkor nem érdemel meg téged, akkor ő még nem elég érett egy komoly kapcsolatra, csak sodródik. Hiszen hogy van az, h a tini fiuk leginkább a csupaszra, a huszon-harminc évesek már nagyobb részt a szőrösre buknak? Mert már érettebb a gondolkodásuk. A legtöbb tizenévesnek azért a csupasz tetszik mert úgy gondolják az menő, és égő lenne ha a szőrös tetszene. Egy értettebb gondolkodású fiú már nem gondol ilyet.

Én bnőmé is nagyon szőrös, és megnyugtattam h hagyja úgy nyugodtan, vagy ahogy neki tetszik, mert én úgy szeretem ahogy van. 23/F

2013. szept. 9. 07:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Serdülőkortól a szőrös punci a természetes!
2013. szept. 9. 07:21
 20/24 anonim válasza:
30%
Szerintem lehet hogy lány vagyok de ez furcsa,hogy viszket amikor leszeded...ilyen nem szokott lenni...Szerintem probáld meg úgy hogy előszőr letusolsz s utána szeded le lehet hogy az jobban segit..
2013. szept. 9. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!