Fiúk! Ápolatlanságnak tartjátok ha a barátnőtök nem borotválja a punciját?
Erős fekete szőröm van, viszont nagyon érzékeny bőröm, és mikor bikinivonalnál leszedem, mindig kipattog, és nagyon viszket. Viszont most félk attól, hogy undorítónak fogja találni a barátom ha eljutunk odáig.
17/L
ápolatlannak szerintem nem fog tartani, de tény, hogy nem ez a közkedvelt, sem kényelmes. Pl orális szexnél kifejezetten zavaró.
amúgy már nincs funkciója, csak egy evolúciós maradvány, mint a hónalj szőr.
Ahogy neked tetszik. Eddig akárhány pasit kérdeztem meg erről, ha odakerült, hogy lefeküdjön egy nőhöz, nem foglalkozik azzal, milyen a puncija, mert örül neki, hogy egyáltalán szexelhet. Szóval nyilván van mindenkinek preferenciája, de szerintem ritka tapló állatnak kell lenni ahhoz, hogy ha leveszi a bugyidat, és nem tetszik neki, akkor ott hagyjon.
A szőrzet egyáltalán nem undorító, a világ egyik legtermészetesebb dolga, nyugalom.
Ha amiatt szakít veled mert undorítónak találja h szőrös, akkor nem érdemel meg téged, akkor ő még nem elég érett egy komoly kapcsolatra, csak sodródik. Hiszen hogy van az, h a tini fiuk leginkább a csupaszra, a huszon-harminc évesek már nagyobb részt a szőrösre buknak? Mert már érettebb a gondolkodásuk. A legtöbb tizenévesnek azért a csupasz tetszik mert úgy gondolják az menő, és égő lenne ha a szőrös tetszene. Egy értettebb gondolkodású fiú már nem gondol ilyet.
Én bnőmé is nagyon szőrös, és megnyugtattam h hagyja úgy nyugodtan, vagy ahogy neki tetszik, mert én úgy szeretem ahogy van. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!