Az nagyon árt a bőrömnek, hogy majdnem minden nap kisminkelem magam?
A bőr állapota főleg a genetikától-táplálkozástól függ. Nekem sajnos mitesszeres a bőröm (fehér mitesszerek) és vezettem fényképes naplót kb fél évig, nekem semmi különbség nem volt a sminkelős és a nem sminkelős hónapok között. Ha jó, minőségi terméket használsz, este lemosod, nem extranagy vakolatról van szó, akkor semmi bajod nem lesz tőle.
Én többnyire natúrkozmetikumokat használok, de vigyázz velük, mert pl az alverde termékekben sok az alkohol, ami nagyon szárít és irritál. Mindenkinek meg kell találnia azt a terméket, ami jó neki, mert van, hogy a "sima" kozmetikumok jobbak mint a natúr társaik, és fordítva. (nekem pl az arcápolóim nem natúrkozmetikumok, de szép az összetevőlistájuk és hatásosak, viszont a sminkjeim natúrkozmetikumok.)
Annyi mérget lélegzünk be és eszünk meg, hogy felesleges egy olyan apróság, mint a smink miatt aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!