Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Àrthat a bőrömnek ha...

Àrthat a bőrömnek ha naponta alapozozom magam?

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen is meg nem is. Alapvetően semelyik alapozó sem tesz jó a bőrnek, de valakinél ennek egyértelmű jelei vannak (pl kipattog, piros foltok jelennek meg a bőrön, fiatalon ráncos lesz stb), másnál meg nem. Én így nyáron semmiképpen sem javaslom, hogy lealapozd magad, úgy is lefolyik ebben a nagy melegben, azonkívül jó, ha egy kis napfény éri az ember bőrét. Ha nagyon kényes az arcod, akkor max egy jó minőségű BB krém, de én ilyenkor még azt sem teszek, pedig télen ki nem mozdulnék nélküle. Mióta nem alapozom le az arcom, azóta szó szerint gyönyörű, alig egy-egy pattanás és teljesen sima. Barátnőm épp az ellentétem, jó vastag alapozó réteg még így nyáron is, és 21 évesen már ráncos.
2013. aug. 19. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:

A húgommal sajnos mindketten pattanásosak vagyunk. Régebben ugyanazokat a termékeket használtuk, én viszont egy ideje áttértem por állagú alapozóra vagy színezett hidratálóra. Azóta sokkal tisztább a bőröm, mint neki, sőt az övé ráncosabb is, pedig 4 évvel fiatalabb nálam.

Nyilván a legjobb lenne, ha semmi ilyet nem használna, de ha már muszály, érdemes több pénzt szánni egy jó minőségű, természetes alapozóra, hosszú távon jobban megéri.

2013. aug. 19. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, a mindennapos használat hosszú távon árthat. Mindenképp vásárolj drágább terméket, ezen nem érdemes spórolni elvégre mindennap használod. És nagyon figyelj a hidratálásra! Előtte is használj valamit, utána mosd le alaposan stb.
2013. aug. 19. 11:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válaszokat! Esteleg tudtok még valami jó minőségű és olcsóbb alapozót vagy színezett hidratálót?
2013. aug. 19. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyit szánnál rá.
2013. aug. 19. 14:51
 6/6 A kérdező kommentje:
max 2500
2013. aug. 19. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!