1/15 anonim válasza:
én egy héten 2szer általában.(elég hosszú göndör vagy ink. hullámos hajam van,szóval mire az alja normálisan néz ki a hajtöveim elkezdenek zsírosodni:||) ,balzsamot használok rá meg dove kifésülő spray-t
2/15 anonim válasza:
Nekem nagyon szép vöröses barnás fenékig érő hajam van hetente kétszer mosok hajat iskola időben háromszor mert edzésen megizzad
WU2-t használok golf balzsammal legegyszerűbb de nagyon bevált.Heti egyszer vasárnaponként pedig bekenem ricinus olajjal és így kevésbé töredezik de fodrászhoz 2havonta járok vágatni pár centit és még gyorsabban nő tőle. :) 18/l
3/15 anonim válasza:
Heti 2-3 alkalommal, általában a kettőt ki szoktam húzni, de "különlegesebb" alkalmakra külön megmosom. Szerencsére ez nem túl gyakori azért. Amla olajos vagy kókuszolajos pakolást szoktam rátenni.
4/15 anonim válasza:
Általában 3 naponta mosom. Fenék alá érő hullámos dús hajam van. Mindig használok rá balzsamot (Wella Repair), ha megszáradt kifésülősprayjel fújom be (Pantene Aqua Light). Később teszek rá szérumot. Így mindig selymes, puha és nem száraz.
5/15 anonim válasza:
Én 2 naponta mosok hajat:) nekem rövid zselézett és a zselét nem árt kimosni belőle :DD lány vagyok!
6/15 anonim válasza:
2-3 naponta mosom, de ez attól is függ, hogy itthon vagyok-e vagy sem. Mert ha itthon vagyok, akkor nagyon el tudom hanyagolni :/
Nem használok pakolást, mert zsírosítja a hajam.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 13. 22:24
8/15 AeonFLUX válasza:
2-3 naponta. Nem használok semmit, mert semmi nem vált be eddig. Hátközépig érő természetes barna hajam van, hullámos.
9/15 anonim válasza:
3 naponta de 2 nap után általában a felső tincseket megmosom,mert hamar zsírosodik. mell alá érő nagyon dús de vékony szálú hajam van,kicsit töredezett mert vasalom legtöbbször. heads&shoulders-sel mosom, a citromossal , imádom az illatát, mindenki oda van érte aki megérzi az illatát:D csak drága, meg hajvégápoló/hajpakolásos balzsamot rakok a végére attól meg fényes.
10/15 anonim válasza:
Mindennap hajat mosok, tehát balzsamozok is. Heti egyszer "pakolok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!