11/15 anonim válasza:
2-3 naponta mosok hajat plusz balzsam heti 1szer mézes pakolás
12/15 anonim válasza:
2 naponta mosok, kamillás samponnal, ha nem megyek sehová sem akkor van hogy három naponta, bár akkor már zsíros kicsit. Kallos balzsamot használok ;)
13/15 anonim válasza:
2-3-4 naponta szoktam, attól függően, épp milyen állapotban van a hajam, Kallos samponnal. Balzsamot minden hajmosásnál használok, vagy Kallost, vagy L'Oreal-t, vagy Gliss Kur-t, ami épp van. :)
14/15 anonim válasza:
Heti 2 alkalommal. Amíg megnövesztettem derékig használtam rá pakolásokat ( balzsamot raktam fel hosszabb időre bedunsztolva) hogy ritkán kelljen fodrászhoz mennem, mióta megnőtt a célhosszig, már nem használok csak kímélő sampont, nem igényeli a hajam a balzsamot.
15/15 anonim válasza:
Én mikor iskola van van,hogy minden nap hajat mosok van,hogy csak 2-3 naponta a hangulatomtól függ...Meg a hajam állapotától,ha már nagyon zsíros persze kimosom. Elég rövid hajam van.Zselét meg waxot használok,amitől hamar zsírosodik...illetve van,hogy elfekszem és reggel be kell szárítani.
Pakolást nem nagyon használok. balzsamot sem igazán mostanság.
Egyszer tojással kentem be....Rajta hagytam 10 percig,de nem nagyon tapasztaltam hatását...
most a mézes pakoláson gondolkozom ... majd elválik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!