Mi baja a bőrömnek? Mozaikos az orromon az alapozó. Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Ha leradírozom, hidratálok és utána kenem fel, akkor is mozaikos, csak kevésbé hámlik. Szóval nem tudom mit kéne tennem, nem látom hogy másokon ilyen lenne, szóval csak velem lehet a baj. Mit csináljak? Minden alapozó ilyen rajtam, sok fajtát próbáltam már. BB krém is mozaikos lesz.2013. márc. 29. 10:29
1/2 anonim válasza:
Nem hidratálsz eléggé és/vagy nem a bőrtípusodnak megfelelő (túlságosan szárító) alapozót, BB-t használsz.
Vízhiányos vagy száraz bőr (nem ugyanaz: [link] ) bőr esetén szokott előfordulni, amit tapasztalsz.
2/2 anonim válasza:
nekem is, kicsit radírozok előtte, hidratálok, plusz az alapozóba is keverek egy kis hidratálót.így nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!