Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszínt ajánlanátok...

Milyen hajszínt ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
A bőröm világos, szeplős vagyok. A szemem viszont sötétbarna. A hajam eredetileg világosbarna, amúgy jelenleg festett középbarna-világosbarna között van, ilyen aranyos-rezes árnyalattal. Milyen hajszínt tudnátok nekem elképzelni? Mert a mostanit valahogy olyan jellegtelennek érzem magamhoz. Köszönöm előre is az ötleteket! )
2013. szept. 1. 13:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy mellig érő hosszú, egyenes hajam van.
2013. szept. 1. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Vörös.
2013. szept. 1. 13:20
 3/4 Gumee válasza:
Szerintem is vörös, főleg ha hennával csinálod, az irtózatosan jól néz ki! Ha pedig egyenes, hajmosás után fond be vékony tincsekbe, kicsit fújd át közepesen meleg levegőjű hajszárítóval, egy éjszakára hagyd így, és tádámm reggelre kész a csodásan vadító haj! :)
2013. szept. 1. 14:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) És milyen árnyalatú vörösre gondoltatok? Ha esetleg tudtok, képet linkeljetek!
2013. szept. 2. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!