Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszínt ajánlanátok?...

Milyen hajszínt ajánlanátok? Már régóta rágódok ezen.

Figyelt kérdés

Most mellkasig érő,extra világos szőke hajam van, világos bőröm, és zöldes barnás szemem. 158cm vagyok. Hajam fazonja olyan mint VV Anikónak, egyenes (sokszor vasalom), oldalfrufruval röviden tömören.

2éve szőke hajam van. Akármennyit teszek érte,semmit se ér. Ricinus olajtól kezdve 20pakoláson át.Volt mikor nem vasaltam vagy 3-4 hónapig,de semmi.MOST JUTOTTAM el oda hogy elég,vége. am sem áll olyan jól, olyan mű-nek látszódok, meg mintha egybefolyna a hajszín a bőrömmel, semlegesít.

Milyen hajszín lenne szerintetek előnyös? Nagyon fontos lenne ez nekem... Vörös kizárva mert azt nem szeretem. Esetleg tudtok mutatni képet is hajfestékről vagy hajszínről?

Előre is köszi.

2011. ápr. 15. 20:18
 1/6 A kérdező kommentje:
most megyek új középiskolába,ezért is lenne fontos a jó megjelenés, nem akarom azt se h kinézzenek a hajam végett, és természetesebbnek,de szebb akarok lenni.
2011. ápr. 15. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a te helyedbe ilyen színt választanék [link] :) a világos bőrűeknek szerintem az ilyen meleg színek jól állnak.
2011. ápr. 15. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:
ez tényleg szép! :) És szerinted egyből befogná a világos festett hajamat? Nem lenne túl világos a kapott eredmény?
2011. ápr. 15. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy sötétebb szőke lenne jó választás, főleg olyan hajfestékkel, ami nem roncsol annyira, és viszonylag ritkábban kell festeni is, mondjuk csak 6 hat hetente.

[link]

Erről a márkáról nagyon jókat írnak, még nem próbáltam, nekem elég drága. :(

[link]

Ha pedig Palette, akkor inkább csak színező, amiben nincs ammónia:

[link]

[link]

Középszőkéből mindig egy, inkább két! árnyalattal világosabb kell, mint amit szeretnél, mert a károsodott haj csúnyán "bekapja" a festéket, és durva sötétbarna lesz a végeredmény.

2011. ápr. 15. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajna egy párszor ledobja majd kicsit .. én is így vagyok vele csak nekem a szőke sötétbarnára lett festve és foltos .. de már 2-3 festésnél ha végig befested tehát nem csak a tövét akkor valószínű már szép egyenletes lesz. Mindegyik színnél ez lenne. :)
2011. ápr. 15. 20:37
 6/6 A kérdező kommentje:

[link]

na ez nagyon hamar benyerte magát a szívembe! Majd még ezen és a paletten vacilálok :D Nem akarok teljesen barna lenni,de szőke sem,szóval ez olyan köztes állapot :)

2011. ápr. 15. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!