A hajfelvarrás tényleg tönkre teszi a hajat? Mert azt tudom hogy ez a legegészségesebb módszer de mi a tapasztalatotok? Könnyü kezelni?
Nekem semmi baja nem lett a hajamnak:)Bár keratinnal volt feltéve,de ha valóban varrják,akkor bizony búcsut mondhatsz a hajadnak:(,mert azt úgy csinálják,h befonják alul 2 sorba a hajadat,a végét elköti befőttesgumivelés,ahoz varják hozzá cérnával a hajat...és hát a befőtes gumi szépen elvágja a hajadat:S:S:SLegalábbis én ilyenről is hallotam!De mondom ha keratinnal illesztik oda semmi baja nem lesz,még akár otthon is le tudod szedni,hónapok után:)Nekem 3hónapig volt fenn:)
Remélem tudtam segíteni!:)
Erre csak ennyit: felcsatolhatós póthaj ha van annyi, h szépen megtudd otthon csinálni, nem nagyon lehet észrevenni, h póthaj csak annyira mintha fel lenne varrva. Bármikor leszedheted, estére meg amikor nem akarod h fent legyen. Nézz utána! :)
Sok sikert! =)
köszönöm a válaszokat!
még kitalálom az is lehet hogy ahogy mondod csak sima csatos póthajat keresk mégnemtudom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!