Narancssárga leégés?
Az történt, hogy az EU-s szolárium helyett most egy erősebbe mentem (nem tudom, mit takar ez, csak ennyit mondtak, hogy állítólag erősebb). Eddig szép színt kaptam az EU-sban, csak elég lassan barnultam, szóval kipróbáltam a másik fajtát, feleannyi időtartammal. Már utána feltűnt, hogy kicsit kipirultam, másnap viszont konkrétan narancssárgába váltott át az enyhe kipirulás. Nem kényes a bőröm, nem is az a nagyon hófehér, mégis úgy érzem, egy kicsit megviselte, és ha pl. az arcomhoz érek, egy kicsit meleg a bőröm. Ez akkor most leégés? És hogy kaphatok ennyire más színt tőle? Vagy ez el fog múlni, ahogy megnyugszik a bőröm?
Ti visszaváltanátok az EU-sra, vagy várnátok, hátha hozzászokik a bőrötök az erősebbhez? Mit tanácsoltok?
Én visszaváltanék. AZ EU-s relatíve biztonságos. Már amennyire egy szolárium lehet.
AMiben égsz, pirulsz, azt nagy ívben kerüld el. Lehet, hogy most hozzászokik a bőröd, de nem tesz jót neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!