Ma a vörösesszőke hajamat teljesen leszívattam 2x. A fele hajam "eltűnt". Az hová lett?
juj:S
egymás után 2x sosem szabad,főleg ha ilyen sok ideig hagyod rajta...
teljesen tönkretetted a hajadat így szépen búcsút mondtak neked a maradék meg bosszúból száraz lett:/
nem sokat tehetsz,vársz,egyél élesztőt és csinálj élesztős/tojásos hajpakolást,segítenek kiheverni a hajadnak azt a "sokkot"
uhh :S
levagatod rovidre a hajad es ujra megnovesztedm ,remelbe, hogy most jobban figyelsz ra
Elmondom neked hogy ezek a festékek rongálják a hajat hiába mondják azt hogy már nem, de igen mert ezek komoly vegyszerek. A hajad úgy tűnt el hogy annyira elvékonyodott hogy vagy lehullott vagy valóban leégett. Ami a kezedben marad az azt jelenti plusz a száradása is hogy az egész hajad elvan halva, és esélyes hogy azért nem fogta már be a második festés sem.
Nem vagyok lány de a barátnőm is így járt, ő 2-3 hetente festette át a haját igaz nem szőkére de vagy melírozta vagy egy tincset festett be de a sok festéktől olyan száraz lett a haja hogy csomókba hullott le annyira eltöredezett hogy meghalt az egész haja halott volt csak száraz szalmakupac volt az egész szinte. Akkor a fodrászhoz elvittem ahhoz akihez én járok mert az ő fodrásza egy fiatal csaj aki annyira ért ezekhez mint én a kozmetikához, magyarul semennyire. Akkor elvittem ahhoz akihez én járok mert elég nagy tapasztalata van meg minden, ő megnézte és ő mondta hogy ezt legjobb lenne teljesen kopaszra nyírni hogy gyorsabban ki nőjön az egészséges eredeti haja, de mivel azt nem akarta, persze érthető módon így vállig lett levágva és ahogy nőtt úgy lett levágva a vége. Akkor egy extra száraz hajra való sampont kellett használnia pedig zsíros a fejbőre, de nincs mese ezt kellett így az megmaradt az elhalt rész és ahogy nőtt le úgy vágott le 1-2 cm-t belőle aztán amikor teljesen lenőtt az új haja megszabadult az egészségtelen részektől és úgy növesztette meg újra a haját hátközépre.
Ez 2 éve volt már.
Szóval neked is ezt javaslom, nincs mese, tönkrement a hajad.
jujjjjjjjjjj :S ez nagyon de nagyon durva
Magyarul leégett a hajad
Szegény! :(
Egyszer én is leszívattam a feketére festett hajam egymás után 2x, majd elég sötét hajfestékkel be is festettem (ez így 3 nap volt, minden nap csináltam egy műveletet), de az én hajamnak nem lett semmi baja! :O Ugyan olyan maradt, mint ami akkor volt, amikor még egyáltalán nem is festettem.
Amikor ilyen kérdéseket olvasok, mindig szerencsésnek érzem magam.
Egyébként lehet, hogy csak nagyon elvékonyodtak a hajszálaid, azért olyan, mintha eltűnt volna a fele!
Várj legalább 2 hetet, eközben használj sok-sok festett hajra való hajpakolást, meg megviselt hajra valót.
Hagyd rajta vagy fél óráig mindig! Ne vasald, ne szárítsd! 2 hét leteltével fesd be olyanra, amilyenre akarod.
Aztán meg ne merészelj vele bármit is csinálni!
Csak hagyd pihenni. Fésülgesd (de ne durván!), esetleg masszírozd a fejbőrödet! Továbbra is sok-sok hajpakolást használj! És majd remélhetőleg ez a mostani hajad megerősödik, + majd kinő az egészséges hajad is.
Ne keseredj el, ne stresszelj, minden jó lesz! :) De többet ne csinálj ilyet!
bolond vagy hajat leszívatni évente 1x ajánlott csak mert nagyon tönkreteszi a hajad. nemhogy 2x egy nap alatt...az ilyesmit fodrásszal kell csináltatni. Herótom van az ilyen hülyéktől mint te, lusták vagytok elmenni fodrászhoz azt hiszitek ez szórakozás hogy minden szart magatokra kentek aztán sírtok hogy leég a hajatok...isstenem.
többet eszedbe ne jusson befesteni. majd ha öreg leszel és ősz akkor festetheted most még felesleges és szarul is jársz mint látszik..
Hát a mi lettre már kaptál elég választ.
Mit csinálj? Menj el egy fodrászhoz, hallgasd végig tőle is, hogy hülye voltál, aztán szépen levágja, hát én a helyedben egy egész rövid pixie fazonban gondolkodnék, tekintve, hogy minél hosszabb, annál látványosabban hullik majd marokszám, és annál később lesz normális a hajad. Ess túl rajta. Szóval totál levágatod, és ezek után egy darabig nem fested, nem szőkíted, stb. Aztán ha visszanőtt és festegetni akarod, inkább bízd szakértőre, a fodrászat valóban nem agysebészet, de azért nem véletlenül tanulják addig, ameddig, nem olyan egyszerű, ahogy te azt hiszed.
Sajnálom, hogy így jártál, de visszacsinálni már nem tudod. És hiába kensz rá akármilyen csodapakolást, az ezen már nem segít, de ha még menthető is valamennyire, azt majd a fodrász megmondja.
Ez durva..kicsit megnéznek majd ha kimész az utcára:D
nekem világos csokibarna hátközépig érő hajam van, szerintem gyönyörű, pont azért, mert TERMÉSZETES. Nem hiába úgy nézünk ki, ahogy. De ha nem tetszene a hajam, akkor se festeném, hogy teljesen tönkretegyem vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!