Ma a vörösesszőke hajamat teljesen leszívattam 2x. A fele hajam "eltűnt". Az hová lett?
Hát én nem tudlak sajnálni ha csak ennyi eszed van. Mint írták, leszivatni csak egy évben 1-szer ajánlott, nemhogy egy nap kétszer és ennyi ideig, mielőtt nekiálltál volna, legalább olvastál volna kicsit utána.
Mikor én szőkítettem a hajam fodrászhoz mentem, magamnak szőkére be nem mertem volna festeni és még így is, hogy fodrász csinálta egy idő után a szőkítéstől teljesen elvékonyodott a hajam, rengeteg kihullott.
A hajadat sikerült leégetned, imátkozz, hogy legalább párszál hajad maradjon, mert ebből még az is lehet, hogy mind kihullik és kopasz leszel. Nem ijesztgetni akarlak, de hallottam már hasonlót. Mindenképp keress fel egy fodrászt minél előbb, valószínűleg le fogja vágni, vágasd minél rövidebbre, annál hamarabb jön rendbe. És egy darabig ne festesd be, magadnak meg soha többet..
Legközelebb ha ilyen dologba kezdesz olvasd el alaposan a neten hogy milyen cikkeket írnak róla! Attól függ hányas % oxit használtál?
Én is szoktam egymás után 2x. de ha másodszorra teszed fel max 10 perc.
HASZNÁLJ HAJPAKOLÁST 2x 35 percig a hajadra,ha szőkítesz akkor mindig ugyanannyi ideig ápold is! A régi hajad és a töredezett rész már nem tér vissza/nem gyógyul be. érdemesebb levágni,hogy egészséges hajad legyen. A szárazság a hajpakolás megoldja. Ha nagyon rövid hajad lett akkor várd meg míg megnő és addig találj ki egy menő rövid frizurát.
A szőke hajfestékek is világosítanak és roncsolják a hajat is! Legközelebb olvass el mindent figyelmesebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!