Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Reflux-tól lehet hajhullás?

Reflux-tól lehet hajhullás?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és már lassan 2 éve hullik a hajam, nem csomókba, szálanként (mostanában jobban). Vasalom a hajam, de ettől nem szabadna.. Május közepe óta olyan mintha egy gombóc lenne a torkomban, meg szorító érzés. Elmentem Fül Orr Gégészhez, és azt mondta valoszinü reflux, és adott savmegkötő gyógyszert, de az nem használt. Vissza megyek, és alaposabban kivizsgálnak (tükrözés). A hajam a homlokomnál 2 oldalt már elég szépen kihullott, és máshol is vannak foltok. Hullhat ettől ?

2013. aug. 27. 21:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy szerintem hagymával hullik, mert van egy kis fehér pötty a hajszálak végén, és ha emiatt van visszanőhet még ?
2013. aug. 27. 21:26
 2/3 anonim válasza:
nekem pont ugyanilyen korban jelentkezett, és ugyanilyen tünetekkel. a torkomban én is éreztem ugyanúgy azt a szorító érzést, mellette állandóan köhécseltem is, nem tudom hogy ez nálad is jelentkezett e. a reflux mellett lehet ez attól is pl, hogy begyulladt a mandulád (nekem gyerekkoromban kivették, de a doki azt mondta hogy visszanőtt...). mindenképpen ajánlott belgyógyász felkeresése, az talán többet tud mondani mint a fül-orr-gégész.
2014. febr. 5. 22:19
 3/3 anonim válasza:
ja és ha adnak valamilyen gyógyszert, a hatása nem egyből fog megmutatkozni, főleg ha a hajról van szó, hónapokig is használni kell hogy változás álljon be.
2014. febr. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!