Szerintetek szép ez a műköröm?
Annyi eltéréssel, hogy nekem csak a gyűrűs ujjamon lenne az a virág, ami ezen a képen a középső ujjon van. A többi köröm sima lenne alján csillogós rózsaszínnel..azért mert nem szeretném annyira elcsicsázni, mert nekem ez, ami a képen van már nagyon sok. Tehát csak a két gyűrűs ujjamon lenne virág. Bocsánat hogy hosszú voltam.
Én ezt nem mondanám hegyesnek :)
Egyébként meg ne foglalkozz azzal, hogy másnak mi tetszik, vagy felesleges feltenni ilyen kérdéseket, ha tetszik úgyis megcsináltatod, ha nem akkor pedig nem fogod. Neked kell viselned, nem pedig másnak.
Valóban, csak azért érdekelt más véleménye is, de úgy is megcsináltatom:)
Ezt írtam is, hogy ami a képen van nekem nagyon csicsás, de úgy szerintem szolid:)
Szerintem szörnyű, még egyszerűsített verzióban is. Az a virág meg különösen ronda. És ez a nagyon rózsaszín színvilág sem a kedvencem, valami más színnel lehet nem lenne annyira rossz. Bár ezek a tipikus ezt-tanultam-a-tanfolyamon stílusú virágok meg lepkék... inkább valami egyedibbet és szebbet csináltatnék a helyedben.
De hát te fogod a kezeden csodálni hetekig, nem én, szóval nekem aztán mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!