Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szép ez a műköröm?

Szerintetek szép ez a műköröm?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Annyi eltéréssel, hogy nekem csak a gyűrűs ujjamon lenne az a virág, ami ezen a képen a középső ujjon van. A többi köröm sima lenne alján csillogós rózsaszínnel..azért mert nem szeretném annyira elcsicsázni, mert nekem ez, ami a képen van már nagyon sok. Tehát csak a két gyűrűs ujjamon lenne virág. Bocsánat hogy hosszú voltam.

2013. aug. 27. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon randa. Amúgy is utálom a műkörmöt, de ezt a hegyeset különösen!
2013. aug. 27. 17:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez pedig még nem is mondható annyira hegyesnek..
2013. aug. 27. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Én ezt nem mondanám hegyesnek :)

Egyébként meg ne foglalkozz azzal, hogy másnak mi tetszik, vagy felesleges feltenni ilyen kérdéseket, ha tetszik úgyis megcsináltatod, ha nem akkor pedig nem fogod. Neked kell viselned, nem pedig másnak.

2013. aug. 27. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad, úgy tényleg szép és szolid lenne.
2013. aug. 27. 18:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Valóban, csak azért érdekelt más véleménye is, de úgy is megcsináltatom:)

Ezt írtam is, hogy ami a képen van nekem nagyon csicsás, de úgy szerintem szolid:)

2013. aug. 27. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem szép.
2013. aug. 27. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem szörnyű, még egyszerűsített verzióban is. Az a virág meg különösen ronda. És ez a nagyon rózsaszín színvilág sem a kedvencem, valami más színnel lehet nem lenne annyira rossz. Bár ezek a tipikus ezt-tanultam-a-tanfolyamon stílusú virágok meg lepkék... inkább valami egyedibbet és szebbet csináltatnék a helyedben.

De hát te fogod a kezeden csodálni hetekig, nem én, szóval nekem aztán mindegy. :D

2013. aug. 27. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik, körülbelül 2007-ig voltak divatosak ezek a virágos körmök, szerintem nagyon elcsépelt. Viszont ha neked tetszik, a stílusod, akkor csináltasd meg, nem számít, más mit mond.
2013. aug. 27. 22:13
 9/11 anonim ***** válasza:
nem tetszik az a virág
2013. aug. 27. 23:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szép lesz.:) Nekem tetszik az ötlet.:)
2013. aug. 28. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!