Ha műköröm modellkedek, kapok érte pénzt esetleg?
Nem ugye? Örüljek, hogy ingyé lesznek szép körmeim?
Nem kell letolni, csak érdekel:)
ritka az olyan aki ad, azok inkább olyanok akik nehezen találnak modellt, vagy nem találtak és kinjukban inkább fizetnek, erre a csoro lányok nagyon figyelnek, ott a diákmunka ha kell pénz elmehet dolgozni,
ne szegény tanuló leendő mükörmösön éljen aki kiad a tanfolyamok után sulyos ezreket, itt 5-6 számjegyre gondolok, és még ő fizessen azért a modellnek mert rajta tanul? szerinted nem pofátlanság pénzt kérni ? nem azt mondom hogy kérsz, vagy kértél volna, hanem azt hogy sok ilyen van sajnos,
én 24/F vagyok megsugom, szeretném ezt a szakmát hamarosan megtanulni, de egyenlőre a pénz szól közbe, lehet melegezni meg minden egyebet, ezt a szakmát nem kötelezik csak lányokra, mint a sminkest, fodrászi szakot stb,-t :)
eszembe nem jutna pénzt kérni, de ami azt illeti modellkedni se igazán, mert műkarmokkal nem tudnék gitározni..és ha válsztani kell, inkább legyen "csúnya"
körmöm, de játszhassak..csak egyik barátnőm szeretne nagyon, és kíváncsi voltam
amúgy meg dolgozok 2 egyetemi szakom mellett, nyalván nem vagyok egy milliomos plázap.icsa, mégse lenen "pofám" pénzt érni
ígyis tök szar napom volt, örülök, hogy még itt is kapom az észt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!