Loreal Steampod másképp?
Szóval mostanában nagyon magával ragadott a Brasil Cacaus,illetve még jobban, a Loreal Steampodos kezelés.Most 14 éves vagyok,8 éves korom óta száraz a hajam.Ne kelljen kitérnem (ti sem tegyétek kérlek) ennek ápolására, a koromhoz képest tényleg nagyon sokat törődök vele.Igazából a hajam "alsó része" teljesen jó állagú is,anyukámtól örököltem a a hajam "felső részét",ami menthetetlenül száraz (és nagyon nagyon dús)...hajmosás után is.Így egy-egy ilyen kezeléssel nem lenne hosszú távra megoldva a helyzetem,és emellett az anyagiakról nem is beszélek.A megoldás,ami egyben minden álmom is,egy Loreal Steampod-os hajvasaló lenne.És mivel eleve csak az Ebay-en,és ott is 40-50 ezer forintért találtam ilyet,ez elég nagy álom marad...
Viszont véleményeteket szeretném kikérni,hogy,ha csak a kezeléshez való szérumokat venném meg,viszont az itthoni normál hajvasalómat használnám,nem lehetne hasonló hatást elérni?Gondolom,hogy nem hiába gőzlapos a Lorealos hajvasaló,de,ha abból indulunk ki,hogy a Brasil Cacaus kezeléshez sem kell külön kifejlesztett hajvasaló,akkor elképzelhető,hogy ebből is lehetne valami,a lényeg,hogy olcsóbban.
(Az is segítség lenne,ha valaki olcsóbban tud valahol ilyen vasalót!!!)
Nem az otthoni hajvasalóddal ez nem működne.! Ez egy speciális erre a célra kifejlesztett gőzvasaló a Lorealtol. A steampodos szérumok arra a gőzre aktiválódnak amit szépen belesimít a gőzvasaló.
Én járok már egyideje a kezelésre, utána mindig gyönyörű fényes hajam lesz, de csak a következő hajmosásig.:( Viszont ha kúraszerűen csinálod, akkor látványosan rendbejön a hajad szerkezete. :)Nekem is javult 3 kezelés alatt, de a legszebb mindig akkor, amikor kilépek a fodrászatból és meg nem mosom.
Köszönöm a választ!
Egy hónapja én is voltam ilyen kezelésen,sajnos hasonlókat tapasztaltam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!