Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Loreal Steampod másképp?

Loreal Steampod másképp?

Figyelt kérdés

Szóval mostanában nagyon magával ragadott a Brasil Cacaus,illetve még jobban, a Loreal Steampodos kezelés.Most 14 éves vagyok,8 éves korom óta száraz a hajam.Ne kelljen kitérnem (ti sem tegyétek kérlek) ennek ápolására, a koromhoz képest tényleg nagyon sokat törődök vele.Igazából a hajam "alsó része" teljesen jó állagú is,anyukámtól örököltem a a hajam "felső részét",ami menthetetlenül száraz (és nagyon nagyon dús)...hajmosás után is.Így egy-egy ilyen kezeléssel nem lenne hosszú távra megoldva a helyzetem,és emellett az anyagiakról nem is beszélek.A megoldás,ami egyben minden álmom is,egy Loreal Steampod-os hajvasaló lenne.És mivel eleve csak az Ebay-en,és ott is 40-50 ezer forintért találtam ilyet,ez elég nagy álom marad...

Viszont véleményeteket szeretném kikérni,hogy,ha csak a kezeléshez való szérumokat venném meg,viszont az itthoni normál hajvasalómat használnám,nem lehetne hasonló hatást elérni?Gondolom,hogy nem hiába gőzlapos a Lorealos hajvasaló,de,ha abból indulunk ki,hogy a Brasil Cacaus kezeléshez sem kell külön kifejlesztett hajvasaló,akkor elképzelhető,hogy ebből is lehetne valami,a lényeg,hogy olcsóbban.

(Az is segítség lenne,ha valaki olcsóbban tud valahol ilyen vasalót!!!)

2013. aug. 26. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem az otthoni hajvasalóddal ez nem működne.! Ez egy speciális erre a célra kifejlesztett gőzvasaló a Lorealtol. A steampodos szérumok arra a gőzre aktiválódnak amit szépen belesimít a gőzvasaló.

Én járok már egyideje a kezelésre, utána mindig gyönyörű fényes hajam lesz, de csak a következő hajmosásig.:( Viszont ha kúraszerűen csinálod, akkor látványosan rendbejön a hajad szerkezete. :)Nekem is javult 3 kezelés alatt, de a legszebb mindig akkor, amikor kilépek a fodrászatból és meg nem mosom.

2014. jan. 29. 20:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Egy hónapja én is voltam ilyen kezelésen,sajnos hasonlókat tapasztaltam én is.

2014. jan. 31. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!