Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet hogy nem fogok tetszeni...

Lehet hogy nem fogok tetszeni neki, ha egy kicsit másképp áll a hajam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az van, hogy ha már egy kicsit is másképp áll a hajam akkor eléggé más az arcom is. Lehet hogy nem fogok már tetszeni annak a lánynak akinek eddig tetszettem, ha egy kicsit rosszabb lesz a hajam?

Előre is köszi a normális válaszokat!

2012. júl. 31. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha tetszik egy fiú nem a hajáért tetszik,lehet egy ronda csávónak akár milyen spéci haja,vagy a leggyönyörűbb férfi haj a világon,ha ronda.

remélem érted

2012. júl. 31. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
lehet, neked másnak tűnik, de szerintem csak sok időt töltesz a tükör előtt. Nekem volt már 3 cm-estől 30 cm-es hajam, de attól még tetszettem. Gondolod, hogy egy hajtincstől már tök más ember leszel? Ugyan...Hacsak nem néz ki undorító zsírosan a hajad, tetszeni fogsz, nyugi.
2012. júl. 31. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :) megnyugodtam :)
2012. júl. 31. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!