Veet Easy Wax kérdés. Mit csináljak másképp?
Figyelt kérdés
Először gyantáztam, nincs benne gyakorlatom. A szőrszálak kb 90 %-át szépen leszedte, de sokat meghagyott, elszórva. Mit csináltam rosszul? Az előírt 20 perc melegítés után kezdtem. Lehet hogy tovább kellett volna melegíteni? Mennyi ideig érdemes? Miután rásimítom a papírt, rögtön lehúztam. Esetleg várjak vele tovább (mennyit)? Egy réteg gyantát húztam fel belőle. Lehet 2 réteget egymásra? Vagy az sok? (hallottam rémhíreket, hogy felszakíthaja a bőrt, ez igaz vagy hülyeség?)2013. aug. 1. 15:02
1/1 anonim válasza:
Mindent jól csináltál a sima gyanta is hagy szőrszálakat ami lehet,hogy gyenge,hogy beleragadjon vagy más irányba is nőlnek.Nem igaz,hogy felszakítja a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!