Budapesten legjobb minőségű hajhosszabbítás?
Sziasztok!
Szeretnék póthajat felrakatni,de nem bánnám,ha tartana is valameddig.Nem szeretnék túl hosszút és túl sokat,mert az eredeti elég dús,viszont annyi a "probléma",hogy platina szőke,azaz igazi ezüst színű festett hajam van és ugyanilyen árnyalatban szeretném a póthajat(eredeti hajból) ami gondolom nem kevés melót igényel.Tudtok megbízható helyet,ahol tartós munkát csinálnak? Lehetőleg ne nagyon külvárosi részen.Árban egy piaci átlagtól max kicsit feljebb lehet,de ne legyen egy vagyon.
Köszönöm!
köszi.
Voltam ott.Nekem nem volt szimpatikus...valami össze vissza foltosra festett hajat mutogatott egy elég bizonytalannak tűnő srác...persze biztos jók,de inkább valami más...de azért köszi még 1x.
Szia! Én Budapesten a belvárosban csináltatom elég rég óta. ( [link] )
Nekem is nagyon problémás a hajam, de mindent szépen megold! A póthajat is a sajátodhoz festi, nagyon precízen, vagy fordítva. Az ár teljesen elfogadható, az eredmény pedig a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!